Wat zijn de veiligste sloten voor jouw huis?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heb je er weleens over nagedacht hoe veilig de sloten van jouw huis zijn? Je wilt natuurlijk niet dat inbrekers gemakkelijk binnenkomen. Anno 2019 worden de sloten op zo’n manier gemaakt dat het voor inbrekers in ieder geval een stuk moeilijker is om in te breken. Maar wil je toch even checken hoe het met jouw huis zit? In deze blog geef ik je meer tips over welk slot geschikt is voor jou! 

Cilindersloten

Wanneer huizen tegenwoordig worden gemaakt, kiest men eigenlijk altijd voor een cilinderslot. Een cilinderslot bestaat uit een cilinder en een behuizing. Je kunt deze sloten alleen maar openen met een sleutel. De juiste sleutel zorgt ervoor dat het kan worden geopend.

Cilinderslot vervangen

Heb je nog geen cilinderslot, maar zou je dit wel graag willen? Denk er dan eens over na om een cilinderslot te laten plaatsen. Ben je eigenlijk op zoek naar een oplossing om een cilinderslot te vervangen? Ook dat is mogelijk. Erg handig als je bijvoorbeeld net verhuist bent. Dan wil je toch wel zeker weten dat niemand in jullie huis kan. Een cilinderslot vervangen? Het hoeft niet altijd te betekenen dat de gehele cilinderslot te vervangen. Als de deur een losse cilinder heeft, dan kun je ook alleen de cilinder laten vervangen. Dat scheelt weer!

Cilinderslot met vaste cilinder vervangen

Heb je wel een cilinderslot met een vaste cilinder? Dan moet je wel het gehele cilinderslot laten vervangen. Ik raad aan om dit door een professional te doen. Op deze manier weet je zeker dat het op de juiste manier wordt gedaan. Zo kwam ik in aanraking met Deur-cilindersloten.nl. Op hun website vind je ook nog veel meer informatie over alle diensten waarbij ze jou kunnen helpen.

Een slot met keurmerk

Als laatste tip wil ik je meegeven altijd te kiezen voor een slot met keurmerk. Op deze manier weet je zeker dat het écht veilig is. Dat lijkt mij persoonlijk toch een fijn gevoel! 🙂

Weet jij wat voor een slot jij hebt? Ik ben benieuwd! 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waarom kiezen voor vliesbehang?

Behang is terug van nooit weg geweest, met het verschil dat de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *