Wastoren: praktisch & netjes

Inspiratie tijd: 2 minuten

Met plezier de was doen. Ja, je leest het goed. Na het zien van deze blog weet ik zeker dat jij ook een wasmachinekast Wastoren in jouw washok wilt! Verhoog je wasmachine en droger bijvoorbeeld tot de ideale hoogte of creëer meer ruimte en plaats je droger volledig veilig bovenop je wasmachine. Super handig!

Wastoren is een stijlvolle kast voor jouw wasmachine of droger. Ook kan je hier mooi je wasmand, wasmiddel en andere spullen in kwijt! De kasten zijn verkrijgbaar in een zwart eiken look met titaan-kleurig interieur of in volledig wit. Zo kan je kiezen wat het beste bij jouw interieur past. Als je genoeg ruimte hebt, kan de kast tot een volledige kastenwand uitgebreid worden. Dé oplossing voor een strakke en opgeruimde was- of voorraadkast: alle leidingen, wasmiddelen en strijkplank mooi uit het zicht opgeborgen. Praktisch én netjes!

Deze wasmachine kast is de enige in Europa met een TÜV-certificering! Dit is een veiligheidskeurmerk dat garandeert dat de kast 100% veilig is: de kast kan niet omvallen, de machine kan er niet uit vallen en eventuele lekkage kan de kast niet bereiken. Zo zet je je wasmachine en droger veilig op elkaar of zet je je wasmachine/droger op de ideale werkhoogte. Ook kun je de kast van Wastoren helemaal zelf samenstellen met alle wensen die je hebt. Meet de ruimte op en invullen maar!

Ben je bang dat de kast een zware en trillende machine niet kan dragen? No worries! Het unieke ontwerp van Wastoren werkt als een schokdemper: het absorbeert de meeste trillingen die door jouw wasmachine of droger worden geproduceerd. Hierdoor produceren de toestellen een stuk minder geluid. Wastoren is handig én ziet er gaaf uit in jouw huis: twee vliegen in één klap!

Alle voordelen op een rij:

#1 Nooit meer bukkend de was doen

#2 Minder geluidsoverlast

#3 Stijlvol

#4 Wasmachine/droger kan niet uit de kast vallen

#5 De kast kan niet omvallen

En? Ben je enthousiast geworden over Wastoren? Neem snel een kijkje op wastoren.nl!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ikbenstil: computers op maat

Een goede computer: het is noodzakelijk in jouw bedrijf. Je wil natuurlijk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *