Waar moet je op letten bij het kiezen van een tv-meubel?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Tijd voor een nieuwe look in je woon- of slaapkamer? Door je tv-meubel te veranderen geef je meteen een hele andere look aan een ruimte.Voordat je kiest voor een nieuw tv-meubel is het belangrijk dat je op een aantal punten let. Alles wat je moet weten voor je een tv meubel koopt vertel ik je in deze blog. Lees je mee?

Welk tv-meubel past bij jou?

Het is erg belangrijk dat je kijkt naar de afmeting van de tv voor je een tv-meubel aanschaft. De tv’s worden steeds groter en dus is het ook van belang dat de tv-meubels groter worden (of in ieder geval groot genoeg zijn ;-)). Zo breng je het contrast niet uit balans. De tv-meubels worden steeds groter en om ze dan toch minder op te laten vallen, kiest men voor een eenvoudiger tv-meubel. Ook qua kleur blijven de tv-meubels simpel.

Soorten tv-meubels

De belangrijkste trend op het gebied van tv-meubels is dat het design steeds eenvoudiger wordt. Toch zijn er genoeg soorten om uit te kiezen. Vaak kiest men voor een lang tv-meubel wat wordt betrokken bij een wand. Dit zorgt ervoor dat de woonkamer echt een geheel wordt. Een andere trend die we steeds vaker zien is een hangend meubel. Een voordeel aan een hangend meubel is dat een ruimte groter lijkt, omdat er meer van de vloer is te zien. Wil je liever geen hangend tv-meubel? Kies dan voor een tv-meubel met slanke poten, zoals hieronder. 

Inrichten van je tv-meubel

Zoals ik al vertelde worden niet alleen de televisies steeds groter, maar ook de tv-meubels. Er is dus genoeg ruimte om al je spullen in op te bergen. Dit is ook wel nodig want al die nieuwe apparatuur moet je ook kwijt kunnen. 😉 Denk aan je nieuwe muziekinstallatie of een spelcomputer. In bijna elk tv-meubel worden er wel stukken opengelaten. Hier kunnen deze apparaturen dan staan. Wat moeten we dan met al die kabels doen? Er zijn tv-meubels waarbij je de kabels heel mooi achter kunt wegwerken.

Waar koop je je tv-meubel?

Heb je na het lezen van deze blog ook z’n zin om een nieuw tv meubel aan te schaffen? Tv meubels van Haco zijn er in allerlei soorten en maten. Er is dus voor iedereen en voor iedere wens een geschikt tv-meubel. Neem snel een kijkje op hun site!

Wat vind jij van een tv-meubel? Welke stijl heeft jouw voorkeur? Let me know! Liefs, Romée

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een opgeruimde werkplek met Inofec

Je baan maakt een groot deel uit van je leven. Daarbij is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *