Unieke tafels voor ieder interieur

Inspiratie tijd: 4 minuten

Wat mij betreft is de eethoek een belangrijk, centraal punt in een woning. Het is de plek waar je samenkomt om te eten en te genieten van elkaar, een borrel of waar je gewoon even aan het werk bent. Belangrijk om hier dus voldoende aandacht aan te besteden! Maar waar let je nou eigenlijk op bij het kiezen van een tafel? En wat als je een uniek design of maat wil? 

Besteed aandacht aan het juiste formaat

Iets dat door veel mensen wordt onderschat is het formaat van de tafel. Het is belangrijk dat je de goede afmeting hebt, zodat de tafel ook mooi tot z’n recht komt in jouw woning. Het moet niet te groot zijn, maar ook zeker niet te klein. Het zou zonde zijn als zo’n mooie tafel helemaal wegvalt ten opzichte van andere meubels. 

Een unieke vorm is altijd een goed idee! 

Mijn tip is om eens te kiezen voor geen ‘standaard’ vorm, maar te kijken naar talloze andere mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld naar deze onderstaande tafel, zo gaaf! Het is op deze manier echt gelijk een eyecatcher. Een paar mooie stoelen eraan en jouw eethoek is klaar. 

Voor welk materiaal ga jij?

Het materiaal is natuurlijk ook erg belangrijk. Het maakt dat je er een statement mee kunt maken of dat je het juist wat meer kunt blenden in jouw interieur. Mijn tip hiervoor is om eens te gaan naar een expert, iemand die weet wat de mogelijkheden zijn en maatwerk kan aanbieden. Zo kwam ik onlangs Meneer van Hout tegen en ik was meteen enthousiast. Meneer van Hout heeft alles onder één dak en kan maatwerk leveren. Ideaal! Zo weet je zeker dat je komt tot de juiste keuze als het gaat om een tafel voor jouw interieur. 

Hoe werkt Meneer van Hout precies? 

Op de website van Meneer van Hout kun je een concept tafel precies zo vormgeven als jij voor ogen hebt. Neem vooral even een kijkje, want het is echt superhandig en werkt snel. Van de vorm, het soort tafelblad, de tafelpoten tot aan meubeldop. Aan alles is gedacht. En, kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan ze natuurlijk klaar om jou verder te helpen. Momenteel is het natuurlijk allemaal even anders, maar normaal gesproken wandel je gewoon de showroom binnen en krijg je face-to-face hulp en advies. Vanwege alle corona-maatregelen wordt al het contact online gehouden (via Google Meet of Zoom). Zo wordt je helemaal bijgestaan tijdens het proces. Het voordeel hiervan is dat je dan op videobeeld gelijk wat mogelijkheden kunt zien. 

Wanneer een 3D-tekening wordt gemaakt voor een maatwerk tafel, kun je hier vervolgens feedback opgeven. Daarna gaan de meubelmaker en de lasser kijken naar de haalbaarheid. Het productieproces kan vervolgens beginnen en binnen 6/8 weken staat jouw tafel te shinen in jouw interieur. 😉 

Tijd voor inspiratie! 

Laten we eens gaan kijken naar mooie inspiratie, zodat je een goed beeld hebt van de mogelijkheden. De ronding aan de weerskanten van de onderstaande tafel geeft veel sfeer aan een ruimte. En, hoe leuk om dit te combineren met een eetkamerbank? 

Heb je liever een rechte vorm? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Met de tafel hieronder haal je in ieder geval zéker een stoere stijl in huis. Een mooie industriële look met een tijdloos design. Meer tafels bekijken? Ga dan eens naar de website van Meneer van Hout! 

Meer dan alleen tafels!

Maar wist je dat je bij Meneer van Hout niet alleen terecht kunt voor mooie tafels op maat? Sinds een korte tijd kun je bij hen ook terecht voor toffe hanglampen, zelf geprint met een 3D-printer. Wauw, wat een pracht exemplaren! Doordat ze het zelf printen kunnen ze nog meer maatwerk leveren! 

Daarnaast vind je ook mooie fauteuils bij Meneer van Hout. En, eigenlijk nog veel meer meubels… Maar toch wilde ik vooral deze onderstaande foto met jullie delen, omdat je hier goed kan zien dat alles gemaakt is van hoogwaardige kwaliteit. 

Was jij al bekend met Meneer van Hout? En wat vind jij van de meubels? Prachtig, toch?! En ideaal dat alles helemaal naar jouw wens geleverd kan worden. Neem vooral even een kijkje op de website. Ik ben benieuwd naar jouw favoriet. 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

GIVE AWAY: win een vloerkleed t.w.v. €199,- van Rivièra Maison!

Hi allemaal! Leuk dat je deze blog weer leest. Zoals je waarschijnlijk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *