Unieke producten van Fresh Taiwan

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij vinden het altijd ontzettend leuk om nieuwe merken, bedrijven en webshops te ontdekken. Op deze manier krijgen we continu weer toffe inspiratie en zien we steeds weer welke trends populair zijn! Zo kwamen we onlangs in aanraking met Fresh Taiwan. Dit merk is sinds kort in Nederland en heeft prachtige producten, waar ik je graag meer over vertel. Lees je mee? Let’s go!

Fresh Taiwan

Fresh Taiwan is een collectief van creatieve product design bedrijven uit Taiwan. Voorbeelden van deze bedrijven zijn bijvoorbeeld: Bi Du Haev, Studio Lim, Fyber Forma, Human Mechanic Method, Candle Studio, Studio Smoll, Paper Shoot, Clarechen, Mordéco, Dilio, Ystudio, Pleasant, Black Tailors en nog veel meer. Al deze merken kun je hier bekijken. Heel erg tof hoe dit is ontstaan! Met als doel om mensen te voorzien van prachtige meubels en producten voor bijvoorbeeld in de woonkamer. 

In 2013 is het merk gestart en in 2014 en 2015 hebben ze deelgenomen aan diverse exposities. Vanaf 2016 wordt er actief verder ontwikkeld aan nieuwe producten. De jaren daarna hebben zij zich sterk doorontwikkeld, bekendheid gekregen en is het merk Fresh Taiwan gegroeid tot een uniek, vernieuwend design merk. Gaaf om deze ontwikkelingen te zien en er een beeld van te krijgen! Zo waren ze een maand geleden ook aanwezig bij de ShowUp beurs. Misschien dat als je daar zelf ook was, je ze al wel hebt gezien. 😉

Say hi to the world

Dit jaar heeft het merk een unieke campagne: “Say hi to the world”. Op hun website vertellen ze zelf het volgende: “The concept of the main visual is “glow,” which adopts the eye-catching effect of highlight marker to symbolize how Taiwan design has continued to march forward during this period of chaos and uncertainties; this also reflects Taiwan’s importance to the international society at this moment, as we glow in the darkness of the pandemic and passionately say hi to the rest of the world.”

Ik vind dit een ontzettend krachtige en mooie boodschap! Laten we eens kijken naar wat inspiratie… 😉

Producten van Fresh Taiwan

Fresh Taiwan heeft een breed assortiment, met allerlei verschillende producten. Denk aan producten zoals: kleding, decoratie, meubels, cadeautjes, verlichting en meer. 

Camera van kurk

Wat vind je bijvoorbeeld van deze camera gemaakt van kurk? Te leuk, toch?! Toffe decoratie om neer te zetten of om aan iemand cadeau te geven. 

IJsbergen 

Op zoek naar leuke, vrolijke decoratie voor in je woonkamer? Dan vind ik deze gekleurde ijsbergen zéker een aanrader. Ook te lief voor in een kinderkamer. 

Mobiel

En, nee, dan bedoel ik niet een mobiel om mee te bellen. 😉 Maar een vrolijke mobiel van een Pelikaan om op te hangen. Lief voor boven de babybox bijvoorbeeld of bij een leuk speelplekje in de woonkamer. Het kan natuurlijk ook zijn dat je ‘m zelf gewoon heel tof vindt. Dat snap ik maar al te goed. 

Van alles wat!

Maar zoals ik al zei is er echt genoeg te vinden. Genoeg spullen om je woonkamer mee aan te kleden en op te vrolijken. Dat kunnen we tijdens deze herfstdagen wel gebruiken! Wie weet kom je ze binnenkort wel tegen op een andere beurs in Nederland (of in een ander land). 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nu al meer producten van Fresh Taiwan bekijken? Ga dan naar de website en ontdek het allemaal. Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriet(en)! Ook een tip is om ze op te zoeken op Instagram – zo blijf je namelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen en bijvoorbeeld ook de nieuwe producten. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een leuke aanvulling op élk feest

Als je een feest gaat organiseren, dan komt er een hoop bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *