Restyle je interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Grote kans dat je na een tijdje je interieur thuis een beetje zat bent. Je wilt graag iets anders, maar je koopt natuurlijk niet meteen allemaal nieuwe meubels. Dit hoeft ook niet als je jouw huis gaat restylen. Kleine aanpassingen doen namelijk wonderen! Deze tips kunnen jou daarbij helpen. Let’s go!

 

#1 Schuiven maar!

Verander de inrichting in je huis. Gooi alles helemaal om, of schuif bijvoorbeeld je bank naar een andere plek. Het voordeel is dat het er anders uitziet, terwijl je geen nieuwe meubels hebt hoeven kopen. Twee vliegen in één klap! Ook is het handig om meteen te kijken wat je weg zou willen doen. Dat kastje die in de weg staat? Of die oude kussens die aan vervanging toe zijn? Verkoop het of gooi het weg! 

#2 Een likje verf

Wil je écht even iets anders? Ben je de huidige kleur op je muur helemaal zat? Aan de slag! Door één of meerdere muren te schilderen krijg je meteen een andere uitstraling. Je creëert iets nieuws: meer sfeer en warmte. Dit doe je super handig met het gereedschap bij mastertools.nl. Hier hebben ze de handigste schildergereedschappen om je verfklus te laten slagen. Wanneer gebruik je nu eigenlijk een roller, en wanneer een kwast? Ga voor een verfroller als je grotere banen wil schilderen. Een verfkwast is gemakkelijker als je een oppervlakte hebt met veel lastige plekken of randen. Je kunt natuurlijk ook jouw houten meubels een likje verf geven! Als je je kast, deuren, kozijnen of stoelen wil schilderen kun je het beste gebruik maken van een kwast.

#3 Verander je (wand)decoratie

Wissel de posters eens om in je lijsten, of hang verschillende schilderijen op. Speel met de decoratie! Je kunt natuurlijk ook je accessoires veranderen van plek. Zet ook wat plantjes neer voor de gezelligheid. Kleine veranderingen maken een hoop verschil! Als je in de basis van je interieur weinig tot geen kleur hebt, is dit een mooie manier om subtiel kleur aan te brengen in je interieur.

 

Hoe ga jij jouw huis restylen? Laat het weten in de reacties!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Glasvezel vergelijken: waar let je op? 

De afgelopen jaren werken we steeds meer thuis door alle gebeurtenissen rondom...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *