Opgeruimd staat netjes

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi allemaal! Opbergruimte kun je niet genoeg hebben, wat een spullen kan een mens hebben, of je nu alleen bent of met een gezin, je verzamelt zoveel.

Het begint al in de gang met alle jassen en in de winter komen daar de sjaals en de handschoenen bij. Bij ons staat onder de kapstok een grote zwarte mand van de H&M Home, die gebruiken wij hiervoor, ideaal. Sleutels slingeren overal. Op de trap bij ons staat een stoer mandje van autobanden voor de sleutels.

Voor de kinderen hadden wij vroeger een speelgoedkast, daar konden ze bijna alles in kwijt. Ze mochten van mij zoveel bende maken als ze wilden, maar aan het einde van de dag moest alles weer opgeruimd worden. Wat ik toen ook deed was het gebruik maken van paperbags, handig en staan ook nog eens leuk in het interieur. En eigenlijk doe ik dat nu nog steeds. De zakken zijn er in alle maten en kleuren en je kan ze zelf uitwassen.

In de keuken hebben wij een 4 deurs locker, origineel zitten er alleen schapjes boven in, maar gelukkig is mijn man handig en heeft hij in alle lockers schapjes gemaakt. In de locker bewaren wij onze administratie, ordners, glazen, etc.

Van hoog naar laag

Ook staat in de keuken de helft van een stellingkast van de Ikea, handig met het servies en de alledaagse spulletjes, en het ziet er ook nog eens heel leuk uit!   

           

               

Mix & Match                            

In de kleine mini locker, van Quip&Co zitten 2 schapjes. De bovenste is zichtbaar, kijk hoe leuk het gaas gedeelte en daar ligt dus het een en ander wat gezien mag worden en daaronder hetgeen wat een rommeltje is…haha

Het voordeel van dit leuke kastje is dat het weer plek biedt om te stylen!

 

In de voorkamer hebben wij vorig jaar herfst een stoere industriële wandkast gemaakt van oud doorleefd hout met stoere  zware metalen platen. Deze kast biedt plaats veel opbergruimte. Ook hier staan weer papieren zakken en manden met spulletjes er in, kussens, plaids mooie accessoires, boeken, mijn favoriete tijdschriften etc…
Het is een open kast, dus het nadeel is dat het stoffig wordt. Maar ach dan heb ik alles weer in de handen en dan krijgt het weer een ander plekje, dus dat maakt het weer leuk. Het onaangename combineren met het aangename zeg ik altijd!

In de zithoek hebben wij een schouw met een gashaard, zalig in het najaar en de winter en het geeft zoveel sfeer. Maar wat ook vooral zoveel sfeer geeft zijn de bankjes ernaast. Mijn man heeft deze gemaakt. Het geeft extra zitplekken en eronder plek voor mijn VT wonen tijdschriften hout (voor de sier) en audio voor de tv, super ideaal! En niet geheel onbelangrijk,..te leuk met stylen weer..haha!

Op het moment is het HAPPY HERFST, ik vind het heerlijk om het binnen weer gezellig te maken, koud buiten en warm binnen!

Tot snel! Liefs Marieke X

Volg Marieke ook op Instagram!


 

 

 

 

Comments

comments

More from Marieke Reintjes

Me, myself and I

Hi all! Sindskort hoor ik ook bij het blogteam van Furnlovers… Jippie!!!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *