On trend: Een vintage tafellamp (met Vaderdag give away!) [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Tijd voor weer een nieuwe blog! Deze keer wil ik meer vertellen over de vintage stijl en dan specifiek wat betreft tafellampen! Soms mis je net een beetje sfeerverlichting in een hoek van de kamer, op een tafel of op een kast. Een tafellamp is dan erg handig en praktisch! Ik heb hele leuke lampen gespot bij Rivièra Maison en deel dit graag met je!

In de titel heb je het al goed gelezen “on trend”. Ik ben namelijk op zoek gegaan naar welke verlichting past bij de huidige trends. En steeds meer zie ik de vintage en retro stijl voorbij komen. Ik ben er gek op! Je kunt het erg leuk combineren en je haalt echt sfeer in je huis. Bovendien kun je soms ook tweedehands een leuk item scoren voor jouw huis. Op de website van Rivièra Maison zag ik echter ook veel leuke verlichting in deze stijl. Laten we eens gaan kijken! 🙂

Zoals ik al zei ben ik specifiek gaan kijken naar tafellampen. Door een tafellamp zorg je ervoor dat je eenvoudig meer sfeer in je interieur krijgt. De vintage en retro stijl kenmerkt zich door ronde vormen, houten elementen, vaak opvallend of uniek design en zachte kleuren.

Hoe tof is bijvoorbeeld de onderstaande lamp? Door het robuuste onderstel heb je echt een blikvanger in je interieur!

Een andere mooie lamp vind ik de Nantucket desk lamp. De lamp is erg praktisch én ziet er prachtig uit. De gebruikte materialen vind ik erg mooi bij elkaar staan! Het glanzende metaal, de houten voet en houten onderdelen… het combineert ontzettend goed. Pssst, extra leuk… namens Rivièra Maison mogen wij er één weggeven. Speciaal voor Vaderdag!

Eerst zal ik je wat foto’s laten zien van deze prachtige Nantucket lamp!

Ik vind dat je de lamp erg goed kunt stylen op verschillende plekken. Leuk met andere woonaccessoires, maar het staat ook erg mooi als je de lamp alleen op een kast zet bijvoorbeeld. Het is maar net wat jij wilt!

Winactie in samenwerking met Rivièra Maison

Zoals ik net al vertelde hebben we een hele leuke winactie! We mogen namelijk de Nantucket lamp weggeven. Extra leuk voor Vaderdag! Misschien ben jij vader of wil je deze voor je (schoon)vader winnen… Superleuk, toch?!

Om mee te doen moet je het volgende doen:

– Volg @Furnlovers en @Rivieramaison op Instagram

– Like @Furnlovers en @Rivieramaison op Facebook

– Vertel onder de post waarom jij deze lamp wilt winnen.

– Tag twee vrienden/vriendinnen en like de post.

Extra winkans? Deel het ook in je Instagram Story!

De winnaar wordt op … bekend gemaakt. Succes!

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Rivièra Maison. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DIY met Dremel voor jouw home office

Onlangs hebben we in een blog verteld dat we een thuiskantoor hebben...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *