Office makeover part 8: Eetkamerstoelen van Eijerkamp

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij zijn al een tijdje bezig met het vernieuwen van ons kantoor en onze filmsetting, waar jullie vast al wel iets van hebben gezien 😉 In ons kantoor hadden wij al een steigerhouten tafel staan, maar we hadden daar nog geen stoelen bij. Toen vonden wij een aantal super mooie stoelen bij Eijerkamp. Ik laat jullie hieronder het een en ander zien en vertel ik jullie hoe je deze super leuke stoelen kunt combineren.

Ik vind deze stoelen echt te gek! De laatste tijd zie je deze stoelen heel erg vaak voorbijkomen bij verschillende mensen, alleen zijn ze dan vaak zonder armleuningen. Daarom vonden wij het leuk om iets anders te kiezen dan de rest.

Wij hebben gekozen voor deze stoelen, omdat ze heel goed overal bij passen. Daarnaast hebben wij ook gekozen voor twee verschillende kleuren. Dit geeft een leuk wisselend effect. De kleuren die wij hebben gekozen hebben een rustige uitstraling, namelijk grijs en wit. Wij vonden het onderstel ook heel erg leuk! Je ziet vaak dat er gewoon vier poten onder een stoel zitten en daar blijft het bij. Maar bij deze stoel zit er een mat zwart kruis spider frame onder, wat het wat origineler maakt en tegelijkertijd een industrieel karakter geeft.

Kleur en model

De stoel heeft een kuipvormige zitting, hierdoor kun je er heel makkelijk en comfortabel in zitten. De zitting is gemaakt van een sterk soort plastic, wat goed zijn kleur behoud. De zitting rust op een onderstel van vier beukenhouten poten en een stalen spider frame. De stoel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, grijs en taupe. Mocht je het nou vervelend vinden om armleuningen te hebben. Kies dan voor dit model, maar dan zonder armleuningen. Deze is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Combineren

Het kan nog best lastig zijn om goede en mooie eetkamerstoelen uit te kiezen. Want waar moet je nou allemaal op letten? Het is belangrijk dat het lekker zit, maar hij moet er natuurlijk ook leuk uitzien en bij je eetkamertafel passen.

Ik vind het erg leuk om deze stoelen te combineren in een Scandinavisch of modern interieur! Zoals je op de foto ziet hebben wij ze gecombineerd met een steigerhouten tafel met een metalen frame. Dit geeft een hele stoere uitstraling.

Eijerkamp heeft een super groot assortiment in allerlei woonaccessoires en meubels. Ben je nou op zoek naar iets nieuws voor in je huis? Neem dan een kijkje op de site van Eijerkamp of een vak hun filialen.

Hoe zou jij deze stoelen combineren? Ik ben benieuwd! Liefs, Tessa

Dit product is gesponsord door Eijerkamp. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Hemelbedden om in te dromen

Niets is lekkerder om in bed te ploffen na een lange dag...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *