Je radiator een nieuwe look geven met radiatorbekleding

Inspiratie tijd: 4 minuten

Vind jij de radiator nou ook niet echt mooi? Ik in ieder geval niet. Daarom ging ik op zoek naar inspiratie om eens te kijken naar hoe je dit mooi kunt wegwerken of bedekken. Al snel kwam ik op het volgende: een radiator een nieuwe look geven met radiatorbekleding! In deze blog vertel ik je er meer over en laat ik je het resultaat zien van de makeover in ons huis.

Radiatorbekleding

Radiatorbekleding is bedoeld om een radiator mooi weg te werken in jouw interieur. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, wat erg handig is, want hierdoor kun je het precies afstemmen op jouw interieurstijl. Wat hierbij belangrijk is, is dat je kiest voor een materiaal dat onderhoudsvriendelijk is en waar je lang plezier van hebt.

Welke radiatorbekleding kies je?

Maar voor welke radiatorbekleding is nou echt aan te raden? Tijdens mijn zoektocht naar radiatorbekleding kwam ik Sentimo tegen. De radiatorbekleding die je bij hen vindt is een metalen bekleding. Het is dus zeer onderhoudsvriendelijk! Wat ik zelf belangrijk vind, is dat het makkelijk te plaatsen is. De radiatorbekleding van Sentimo kun je eenvoudig over je eigen radiator plaatsen. Voordat je het weet heb je het al gedaan! ūüėČ Ik zal je vertellen hoe je het kunt doen!

Radiatorbekleding van Sentimo plaatsen

Allereerst is het belangrijk dat je jouw radiator opmeet. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je gebruikmaken van hun inmeetservice. Vervolgens ga je naar hun website en geef je de maten door én natuurlijk de kleur! Je kunt maar liefst kiezen uit 20 mooie, moderne kleuren. Heel erg handig; voor ieder is er dus wel een juiste kleur te vinden. Zodra je jouw bestelling binnen hebt, is het een kwestie van de radiatorbekleding klikken over jouw radiator. Door middel van magneten wordt het bevestigd. Easy! En, vervolgens kun je genieten van jouw mooie bekleding!

Tijd voor de makeover!

Nu kan ik me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn naar het resultaat, daarom hebben we hieronder een aantal before beelden en after beelden.

before                                                                                     after

 

before                                                                                     after

 

before                                                                                     after

 

before                                                                                     after

 

En nog wat detailfoto’s, zodat je het goed kunt zien! Je kunt dus kiezen voor verschillende soorten. Ik heb gekozen voor de witte, effen variant.

Het staat zoveel netter!

 

Ik ben erg blij met onze nieuwe radiatorbekleding. Het staat veel strakker en rustiger! Daarnaast past het goed in het geheel van de setting.

Radiatorbekleding iets voor jou?

Ik vind de radiatorbekleding van Sentimo echt een mooie oplossing! Het is makkelijk te bevestigen, je hebt genoeg keuze tussen verschillende kleuren en het resultaat mag er wezen.

Ben jij al bekend met Sentimo? En, is radiatorbekleding iets voor jou? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk heel erg benieuwd. Ook vinden we het leuk als je ons tagt in jouw foto met de radiatorbekleding van Sentimo. Tag @SentimoNL en @Furnlovers op Instagram!  

Binnenkort komt er een nog blog online met daarin een andere makeover! Hou ons dus in de gaten!

 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
More from Marielle Wielheesen

De nieuwste trend: go natural!

We zien steeds vaker dat men kiest voor een natuurlijke uitstraling in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *