Inspiratie voor de mooiste PVC vloeren

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een PVC vloer? De afgelopen tijd heb ik meerdere blogs met jullie gedeeld hierover. In deze blog wil ik inspiratie met jullie delen over de LayRed® vloer van Moduleo en laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Let’s start! 

Lichte houtlook

Wat we nog steeds veel zien is dat men kiest voor een lichte houtkleur. Dit geeft een neutrale, ruimtelijke look en is goed te combineren met verschillende kleuren. Door te kiezen voor een vloer als hieronder krijg je een warm en natuurlijk gevoel. De noesten zijn iets donkerder en daardoor wordt het wat speelser! 

Brio Oak 22917

Warm hout

Wil je een iets warmere kleur? Dan vind ik deze vloer zeker een aanrader. De kleurtint is warmer en dat weerspiegelt zich in het hele interieur. Zoals je ziet matcht het mooi bij de hanglamp, eetkamerstoelen en wanddecoratie. 

Country Oak 24842

Een andere warme kleur is deze vloer hieronder. Zoals je ziet staat het ook erg mooi bij een donkere keuken. Love it! 

 

Classic Oak 22844

Tegels

Liever geen houtlook, maar een vloer die oogt als tegels? Dan vind ik deze donkere vloer een aanrader! Bovendien kun je de vloer zowel combineren met lichte als donkere meubels. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat! Deze vloer is er ook in een lichtgrijze variant. 

Cantera 46990

Badkamertegels 

Dit is toch té bizar: het lijken net badkamertegels, maar het is toch echt een PVC vloer van Moduleo! 

     

Venetian Stone 46111

Nog veel meer designs… 

Nu heb ik er een paar uitgelicht, om je te laten zien dat er veel verschillende mogelijkheden zijn als het gaat om de LayRed® vloer van Moduleo. Het juiste design zit er dus altijd wel tussen! Wil je nog meer andere designs zien van Moduleo? Bekijk dan deze brochure en ontdek het! Ik ben heel erg benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat. 😉 

Waar zou jouw voorkeur naar uitgaan? Ik ben heel erg benieuwd! Liefs, Mariëlle. 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Office makeover part I: onze nieuwe bank

Jullie hebben de afgelopen tijd veel bij ons voorbij zien komen. Er...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *