Hoe maak je je huis persoonlijker?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi! Leuk dat je deze blog weer leest! Als je een huis van iemand binnenloopt is het leuk als je meteen kunt zien van wie het huis is. In een persoonlijk huis voel je je namelijk het meeste thuis. Je kunt verschillende dingen doen om te laten zien dat het ook echt jouw huis is. Ik merk aan mezelf dat ik het moeilijk vind om mijn huis persoonlijk te maken, vandaar dat ik op zoek ging naar inspiratie! Hoe je je huis persoonlijk maakt vertel ik je in deze blog.

Persoonlijke decoratie

Iedereen heeft wel spullen met een speciale herinnering. Dit kan een kastje zijn dat van je moeder of oma is geweest bijvoorbeeld. Ik snap dat je niet alles wat ooit van (bijvoorbeeld) je oma is geweest leuk vindt voor jouw interieur. Geef het dan eens een likje verf, dan krijgt het kastje ineens een hele andere look. Zo houd ik mijn huis persoonlijk en in mijn eigen stijl. Wat ik zo leuk vind, is dat iedereen weer een andere smaak heeft. Op deze manier heeft ieder huis eigen persoonlijke elementen!

Foto’s door het hele huis

Je huis maak je natuurlijk persoonlijker door foto’s op te hangen of neer te zetten. Misschien heb je wel een leuke en mooie foto die je graag in je huis wilt ophangen van een vakantie. Laat een leuke foto op canvas afdrukken. Je foto wordt op canvas altijd haarscherp afgedrukt. Ik denk bij canvas altijd aan een groot doek op de muur, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Je kunt je foto laten afdrukken op canvas in allerlei formaten. Het formaat hangt natuurlijk af van de plek waar je de canvas op wilt hangen.

Wat ik zelf wel een leuk idee vind is om allerlei verschillende formaten canvas te bestellen en deze vervolgens op een lege muur te hangen. Zo geef je de muur mooie opvulling én je hebt een muur met herinneringen.

Jezelf op hout

Een foto in een lijstje of op canvas is leuk, maar je zou ook kunnen kiezen voor een foto op hout. Ik vind dit echt super leuk staan in het interieur. De foto wordt geprint op houten planken. Daarnaast krijgt het een mooie whitewash afwerking. Dit zorgt ervoor dat de kleuren extra mooi uitkomen. Ik vind het echt tof dat je het rustieke van de houten planken terugziet. Je hoeft natuurlijk geen foto van jezelf te kiezen. Het kan ook een mooie sfeerfoto zijn of een plaatje dat goed bij je past.

 

Vind jij een foto op hout ook zo leuk? Laat het ons weten! Liefs, Romée.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Cuba 2016 + YouTube video!

Eindelijk… Het was zo ver: CUBA! Dit jaar ging ik samen met...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *