Het vinden van de juiste hordeur

Inspiratie tijd: 3 minuten

We liepen er elke zomer weer tegen aan… het missen van de juiste hordeur! Het is toch fijn als je de deur lekker open kan zetten, zonder dat er gelijk vliegen/muggen binnenkomen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de juiste hordeur voor onze balkondeur. Graag deel ik mijn tips met jou voor het vinden van de perfecte hordeur!

In principe kun je voor elke deur (en elk raam) de juiste hor vinden. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar jouw situatie, om zo te bepalen wat voor jouw deur geschikt is. Vroeger zag ik bij mijn ouders dat veel systemen niet echt optimaal werken. Daar hebben we namelijk echt van alles geprobeerd en eigenlijk was niets succesvol of het ging al snel kapot. Toen ik zelf op zoek ging naar de juiste hordeur kwam ik bij Horren.com terecht. Zij hebben een hele handige keuzehulp. Ideaal! Op deze manier kun je direct zien wat de juiste oplossing is voor jouw deur. Handig, toch?!

Plissé hordeur

Zo kwam ik al snel op de plissé hordeur van Horren.com. Deze hordeur schuif je eenvoudig opzij, waarbij het gaas zich opvouwt. Wat ik erg handig vind, is dat je de hor op elke stand kunt laten staan. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat de deur opeens dichtklapt.

Tips bij het kiezen van een hordeur

Om jouw zoektocht iets makkelijker te maken, heb ik een aantal praktische tips voor je!

  1. Bekijk eerst goed jouw situatie. Heb je een enkele of dubbele deur? Of misschien heb je wel een schuifpui. Door hier goed naar te kijken, kun je misschien al een aantal hordeuren afstrepen en kom je sneller tot de juiste!
  2. Kijk ook naar de uitstraling. Als interieurliefhebber kijk ik natuurlijk ook altijd of het goed in mijn huis past. Welke kleur hebben jouw kozijnen bijvoorbeeld? Maak een mooie combinatie!
  3. Meet eerst eens goed op welke afmetingen je nodig hebt. Op deze manier krijg je gelijk inzage in de kosten van de hordeur. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
  4. Gebruik de keuzehulp! Dan weet je zeker dat je goed zit. 😉 Dit vond ik erg fijn.

De uitstraling!

Zoals ik net al eventjes kort aangaf let ik ook op hoe het eruit ziet. Uiteraard is de eerste prioriteit dat de hordeur naar behoren functioneert, maar het oog wilt ook wat, toch? 😉 Bij Horren.com kun je ook de kleur van het gaas kiezen. Hierbij heb ik gekozen voor zwart. Daarnaast heb ik voor het frame gekozen voor wit (RAL 9010). Onze kozijnen en deur zijn ook in deze kleur en dat vond ik mooi bij elkaar staan!

 

En, hoe vind jij onze nieuwe plissé hordeur? Ik ben er zo blij mee! Wij kunnen deze zomer in ieder geval onze deur met een gerust hart lekker open zetten. Mocht je meer informatie willen over alle mogelijkheden, neem dan een kijkje bij Horren.com. Liefs, Mariëlle.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

5 tips voor een sfeervolle tuin

Wist je dat groen in de tuin kan zorgen voor verkoeling op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *