Het aankleden van de woonkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien heb je het laatst al voorbij zien komen via onze Instagram stories, maar ik was genomineerd door Westwing als ‘Westwing homie’. Superleuk! Extra leuk om dit met jullie te kunnen delen. We wonen nu inmiddels ongeveer een half jaar in ons huis, maar toch waren we nog niet helemaal tevreden met de woonkamer. Ik vond het nog wat kaal en miste sfeer. Tijd voor verandering! Kijk en lees je mee? 

Een lege wand…?

Waar ik vooral erg tegen aan liep was de lege wand achter de bank. Het zag er saai en leeg uit. Op het begin hadden we het nog niet zo door, omdat je zelf natuurlijk meer naar de andere kant kijkt als je op de bank zit. Maar… toch vonden we het tijd voor verandering! Toen ik deze spiegel, de Ada, van Westwing zag, was ik gelijk verliefd. We hebben gekozen voor een groot formaat, namelijk 120 cm. Het is een ronde spiegel met een goudkleurige lijst. Deze lijst is van vermessingd ijzer vervaardigd. Ik vind het zeker een aanrader, want je verandert een ‘kale’ muur gelijk naar een prachtige blikvanger! En, ook al is de spiegel erg groot, ik vind het geheel alsnog rustig en goed bij elkaar passen. 

Zorg voor contrast

Wat ik zelf altijd belangrijk vind in mijn interieur, is dat er voldoende contrast is. Zorg voor wisselende materialen, zodat het een mooi geheel wordt. Daarom heb ik gekozen voor een handgemaakt jute vloerkleed van Westwing: Sharmila. Het vloerkleed past perfect qua formaat onder de salontafel. Juist omdat ik wat meer speelsheid wilde creëren heb ik gekozen voor een kleiner formaat. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een groter formaat! Het is maar net wat jij wil. Een groot voordeel van dit vloerkleed is dat je het op allerlei verschillende plekken goed kunt combineren. Het heeft een neutrale uitstraling en daardoor past alles er goed bij. De slaapkamer, kinderkamer of in de gang? Het kan allemaal! Ook in de woonkamer staat ‘ie superleuk! Nog meer vloerkleden? Bekijk dan WestwingNow

On trend: vloerkussens! 

Tegenwoordig werken we in allerlei verschillende hoogtes als het gaat om het inrichten van je interieur. Hiermee zorg je ook weer voor speelsheid, maar creëer je ook nog meer comfort. Dit vloerkussen is ideaal voor mijn dochtertje om lekker op te zitten als ze tv gaat kijken, maar we zitten er zelf ook op of leggen onze voeten erop als we op de bank zitten. 😉 De roodbruine kleur staat erg mooi bij de rest en zorgt voor een echte vintage look. Ook al heb je geen vintage interieur, het staat alsnog leuk!

Kortom: onze woonkamer is een stuk gezelliger met de nieuwe spullen van Westwing! Ik vind het erg mooi staan en ben blij met de nieuwe aanwinsten. 

Verder heb ik ook nog iets heel leuks voor in de kamer van mijn dochtertje, namelijk een mooie rotan stoel! Vlinder heeft al twee rotan spiegels hangen op de muur, dus deze stoel past er perfect bij. 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Mocht je meer informatie, inspiratie of producten willen zien? Neem dan vooral even een kijkje bij Westwing

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De webbing trend

Voor mij weer echt een “falling in love” trend. Come back vanuit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *