Handige tip: hor voor het raam

Inspiratie tijd: 2 minuten

Je kent het wel in de zomer je ramen willen openen voor frisse lucht, maar uiteindelijk vind je allemaal beestjes in je huis… vliegen, muggen, spinnen en noem maar op. Daar zit je toch niet op te wachten? Zelf vind ik het verschrikkelijk en ben ik als de dood voor spinnen… Het liefst zou ik dan toch alle ramen dicht willen houden, maar gelukkig hoeft dit niet met een hor in je raam. Ik vertel je meer! 

Welke hor past het best bij jou?

Er zijn natuurlijk verschillende raamhorren die je kunt kiezen, maar welke past het best bij jouw huis? Kijk goed naar het soort raam dat je hebt: heb je een draai kiep raam, dakraam of juist een rond raam? Dat is allemaal geen probleem bij MrWoon. Ook is het natuurlijk handig eerst de  afmetingen te weten voor je een hor gaat bestellen. Zitten je maten er niet tussen, dan kan je er ook voor kiezen om het op maat te laten maken! Denk ook na of je de hor bijvoorbeeld een keer zou willen verwijderen, want dan moet je kiezen voor een inzethor! Zo kan je bijvoorbeeld toch je dekbed uit het raam hangen om even te laten luchten. Je kan ook kiezen voor een rolhor, die kan je oprollen tot zover dat je bijvoorbeeld je dekbed eruit kan laten hangen.  

Zomerproof huis!

Je huis is in de kortste keren helemaal zomerproof. Heerlijk de ramen open houden, de hele dag door. Frisse lucht en geen insecten.. Ideaal! Je zal wel veel buiten zijn als de zon gaat schijnen en de temperatuur boven de 25 graden is! Dan zul je misschien ook wel eens vergeten je ramen dicht te doen voor je de deur uitloopt. Eenmaal weer thuis merk je dat gelijk doordat er vliegen door het huis vliegen bijvoorbeeld. Met een hor hoef jij je hier geen zorgen over te maken en kan je gerust de deur uit stappen zonder je zorgen hoeven te maken dat je  ‘s avonds met muggen in je kamer slaapt!

Hooikoorts?

Hooikoorts is een erg bekend (en vervelend) ‘ding’ als het voorjaar er al aan komt en in de zomer al helemaal… En pollen komen natuurlijk ook je huis in waaien als je de ramen open hebt, waardoor je zelfs binnen niet lekker kan zitten zonder om de minuut te niezen. Met een speciaal pollenwerend gaas blijven alle pollen buiten en heb je hier thuis geen last van! Dat is toch super fijn? 

Wil je meer weten over alle verschillende horren? Neem dan een kijkje op de website van MrWoon! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé kleur van 2016: okergoud!

Even voorstellen: ik ben Chiara Erken woon samen met mijn verloofde en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *