Haal de kerstsfeer in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is toch echt bijna zover… de gezellige decembermaand komt eraan. Dat betekent dat je je huis kerst-proof kunt gaan maken. Ik heb daar super veel zin in! Jullie ook? Ik was weer even aan het speuren op internet naar kerstversiering. Toen kwam ik toffe kerstdoeken en -stickers tegen die ik graag met jullie wil delen.

Originele kerstversiering

Het uitzoeken van de kerstversiering is elk jaar weer een ding. Je wilt natuurlijk steeds weer wat anders en je ook onderscheiden van de rest. Het is dé leukste tijd van het jaar om eens los te gaan als het gaat om je interieur. Dus leef je helemaal uit!

Kerstdoeken

Tijdens mijn speurtocht naar nieuwe kerstversiering kwam ik iets tegen waarvan ik zeker wist dat dit jouw huis zal onderscheiden van de rest. Ik kwam namelijk terecht bij Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) waar ze kerstdoeken verkopen! Het zijn echt toffe ontwerpen die geschikt zijn voor de decembermaand. Het leuke aan deze doeken is dat de kleuren van de kerstdoeken basic zijn en daardoor passen deze doeken dus in elke interieurstijl. Een ander niet geheel onbelangrijk ding is dat de doeken betaalbaar zijn. Zo kun je elk jaar van doek wisselen 😉

Kerst stickers voor op het raam

In de decembermaand vind ik het leuk om zoveel mogelijk sfeer in huis te halen. Dit kun je bijvoorbeeld nog eens extra doen door ook je ramen te versieren. Ik heb heel wat kerst raamstickers gevonden. Stiekem dacht ik dat raamstickers meer voor op kinderkamers waren, maar in tegendeel zelfs! Ik kwam mooie raamstickers tegen die absoluut niet alleen voor kinderen zijn. De sticker is transparant, zodat je gewoon naar buiten kan blijven kijken. Ideaal dus.

Waar zijn de doeken en stickers te koop?

Ik heb de doeken en stickers gevonden bij Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC). Ik werd gelijk enthousiast van de toffe kerst onderwerpen die zij hebben in hun collectie. De kerstdoeken kun je nu alleen nog pre-orderen. Deze worden 29 november verzonden en zijn dan gegarandeerd 30 november in huis.

Wat vind jij van de kerst doeken? Ik vind de kerst doeken met een kerstboom erop echt super leuk! Let me know! Liefs, Romée.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met DVC. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe onderhoud je je verwarming?

Wist je dat het ontzettend belangrijk is om je verwarming goed te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *