Een stoere stijl in huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Weet jij eigenlijk wat jouw stijl precies is? Neig je meer naar de Scandinavische interieurstijl? Of ga je toch liever voor de stoere, industriële stijl? Ik wil je in deze blog meer laten zien van de stoere stijl. Welke meubels, lampen en vloerkleden passen hier eigenlijk bij? Laten we beginnen!

Kenmerkend voor de stoere stijl zijn robuuste materialen (metaal en staal). Dit zie je in veel meubels en verlichting terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere eettafel met een metalen onderstel. Of wat dacht je van een stoere lamp met metalen elementen? Ik vind dat je met deze stijl echt kunt zorgen voor een mooie blikvanger in huis. Neem bijvoorbeeld een mooie, stoere lamp. Je hoeft echt niet direct voor een groot exemplaar te kiezen. Het zijn juist de kleine lampen die vaak een groot verschil maken!

Ik hoor vaak van mensen om mij heen dat ze denken dat een stoer interieur vrij donkere kleuren en elementen heeft. Maar dat is helemaal niet zo! Kies bijvoorbeeld voor een leuke, gekleurde lamp van Look4Lamps. Ik kwam deze tegen bij Eyoba en ik was direct helemaal weg van het leuke kleurtje.

En, ja, hier is toch echt een van mijn favorieten hoor! Een gave, stoere cognac bank! Wist je dat je dit ook mooi kunt combineren met lichte kleuren? Kies bijvoorbeeld voor een mooie pasteltint voor de sierkussens. Love it!

Om het totale plaatje helemaal af te maken mag een vloerkleed niet ontbreken. Zo zag ik bij Eyoba de vloerkleden van Ginore. Wat een tof merk! Hieronder laat ik je drie van mijn favorieten zien.

Het onderstaande vloerkleed heeft een mooie, blauwe kleur die voor veel sfeer zorgt. Heb je zelf ook een vrij neutrale bank, zoals hieronder? Dan past dit vloerkleed perfect!

Wil je een neutrale kleur? Dan vind ik onderstaand vloerkleed een aanrader. Dit vloerkleed kun je met van alles combineren!

Ook de kleuren van het vloerkleed hieronder vind ik supergaaf!

Combineren is altijd een goed idee!

Ook voor een stoer interieur geldt dat het altijd leuk is om te blijven combineren. Combineer het met een andere stijl, verschillende kleuren en materialen. Op deze manier maak je er echt jouw eigen geheel van. Hier en daar een stoer element en je bent zo klaar! Ben je toe aan nog meer inspiratie? Neem dan eens ‘n kijkje bij Eyoba. Genoeg keuze. 😉

Wat is jouw favoriete stijl? Ik ben benieuwd! Laat het hieronder weten in een reactie. Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Eyoba. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Larissa Enderink

Een vloerkleed in jouw interieur? Doen!

Ken je dat gevoel… je mist iets in huis, alle meubels staan,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *