Een nieuwe look creëren met plak- en raamfolie

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je jouw keuken soms ook echt eventjes zat? Of wil je meer privacy, maar is raamdecoratie niet voldoende? Herkenbaar! Wij gingen op zoek naar dé oplossing en kwamen al snel bij plak- en raamfolie terecht. Ideaal. In deze blog delen we graag onze inspiratie met jullie. Lees je mee? 

Een nieuwe look?

Ik vind het altijd leuk om mijn huis te veranderen en nieuwe dingen toe te voegen. Helaas is alleen niet alles altijd te vervangen op de korte termijn. Denk bijvoorbeeld aan de keuken. Een nieuwe keuken is een grote investering! Wil je toch iets veranderen aan jouw keuken? Dan raad ik plakfolie aan. Plakfolie kun je eenvoudig bevestigen op een gladde ondergrond. Dit kun je dus op meerdere plekken gebruiken dan alleen in de keuken. Van belang is dat de ondergrond in ieder geval glad en vetvrij is. 

Zoals ik al eventjes kort aangaf is raamdecoratie niet altijd voldoende. Denk aan gordijnen die je toch soms even open wilt, omdat je gewoon lekker wat daglicht naar binnen wilt laten komen. Hiervoor is raamfolie geschikt. Raamfolie zorgt voor veel sfeer én privacy. Je kunt de uitstraling kiezen die bij jou past. Ik vind dat raamfolie veel voordelen heeft, namelijk: 

  • Privacy; 
  • Een mooie uitstraling; 
  • Eenvoudig te bevestigen en eventueel te verwijderen; 
  • Je kunt oneindig variëren in stijl; 
  • Kies voor zonwerend folie om vervelende schitteringen tegen te gaan;
  • Het houdt warmte en verkleuringen van meubels tegen. 

Voor welke stijl kies jij?

Plakfolie op maat nodig? Dit kun je eenvoudig bestellen bij TafelzeilOnline.com. Ik vind het soms best lastig om één stijl te kiezen en dan vind ik het wel zo fijn als er een ruime keuze is. Op deze manier kun je in ieder geval verschillende plakfolies met elkaar vergelijken en zo bepalen wat bij jouw huis past. Ga je voor een effen kleur of een bepaalde print? Op de website van TafelzeilOnline.com zie je direct een overzicht. 

En, zoals de naam het al zegt, kun je bij TafelzeilOnline.com ook tafelzeil bestellen. Wellicht zoek je een oplossing om je tafel te beschermen tegen beschadigingen; kies dan voor een transparante tafelbeschermer. Ook op het gebied van tafelzeilen is er enorm veel keuze. Ik vind het altijd extra mooi staan bij een gezellig etentje met vrienden om de tafel leuk te dekken. Een tafelzeil is daarbij echt handig en het staat extra leuk. 😉 

Een ander voordeel van een tafelzeil is dat je de eethoek eenvoudig een hele andere uitstraling kunt geven. Op deze manier hoeft het niet veel te kosten en ben je nog lang niet uitgekeken op de stijl van jouw eetkamer.

Het aanbrengen van plakfolie

Nog even terug naar het plakfolie. Misschien vraag je jezelf nu af of jij het plakfolie zelf wel kunt bevestigen. Mijn antwoord: JA! Het is erg makkelijk, dus ik weet zeker dat jij het ook kan. Wel is het cruciaal dat je de ondergrond goed schoon maakt en ontvet. Hierdoor blijft het folie namelijk beter zitten. TafelzeilOnline.com heeft een handig en praktisch stappenplan gemaakt – deze vind je hier. Als je deze stappen volgt, moet het helemaal goed komen! 

En, wat vind jij van de raam- en plakfolies? Ziet er toch prachtig uit! Ik ben benieuwd naar jullie eigen creaties. Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Voel je écht thuis!

Voelt jouw huis ook écht als thuis? Veel mensen voelen zich niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *