Een aanwinst voor jouw slaapkamer! De mooiste kledingkasten op een rij

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zelf hou ik enorm veel van kleren, vandaar dat ik er ook zuinig mee om wil gaan. Ik vind het namelijk belangrijk dat de kleren netjes opgevouwen of opgehangen kunnen worden in mijn kast. Onlangs ben ik verhuisd en was ik op zoek naar een nieuwe kast. In die zoektocht kwam ik bij So Home zoveel mooie kledingkasten tegen die ik graag even met jullie wil delen!

Waar let je op bij een kast?

Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar de grootte van je slaapkamer. Hoeveel ruimte heb je? Let goed op de lengte en de diepte van de kast die jij graag wilt hebben. Daarnaast wil je ook dat de kast er leuk uitziet, toch? Vind jij rustige kleuren mooi? Of ga jij liever voor een opvallende kleur? Persoonlijk hou ik van een rustige kleur, zodat ik er niet snel op ben uitgekeken. Daarnaast is de prijs van de kast ook niet geheel onbelangrijk!

Mijn favorieten

Zoals ik hierboven al vertelde ben ik net verhuisd en was ik op zoek naar een nieuwe kledingkast. Ik wilde erg graag een kast waar ik mijn broeken in kon neerleggen en mijn blouses/shirts in kon ophangen. Daarom is de Woood Kledingkast ‘Luuk’ zeker een van mijn favorieten. De kast heeft een stoere, maar toch moderne uitstraling wat ik erg mooi vind. Daarnaast is de kast ook makkelijk zelf te monteren (ook erg handig!).

Woood Kledingkast ‘Connect’ 2 deuren

Deze kast vind ik erg mooi staan en is daarnaast ook super handig! Je kunt deze kasten namelijk naast elkaar plaatsen. Zo kun je precies de juiste hoeveelheid bepalen. In deze opbergkast heb je genoeg ruimte op je kleding op te hangen, maar heb je ook een plank waar je je kleren kunt neerleggen. Onderin de kast is er ruimte voor bijvoorbeeld je schoenen, ideaal!

By-Boo Kledingrek zwart metaal

Dit kledingrek vind ik erg leuk en stylish. Dit past goed in een studentenkamer als je bijvoorbeeld niet genoeg ruimte hebt voor een grotere kast. Op deze manier kun je erg veel ruimte besparen en ziet het er ook nog eens leuk uit.

Woood Kledingkast ‘Nikki’

Last but not least: deze prachtige kledingkast voor een kinderkamer. De kast is in het jadegroen, maar is ook te verkrijgen in het wit. Kies dus zelf wat het beste past bij de rest van de kamer. Om het helemaal af te maken kun je op de kast nog mooie accessoires plaatsen zoals, plantjes en foto’s.

Wat is jouw favoriete kledingkast van So Home? Laat het weten in de reacties. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Mijn beste kringloopvondsten

Ik wil jullie graag laten zien wat mijn beste kringloopvondsten zijn, en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *