Dé perfecte match: een zwarte koelkast

Inspiratie tijd: 3 minuten

Op het gebied van keukens zien we veel trends voorbijkomen. Zo ook de toename in het gebruik van zwart: zwarte keukens, maar ook zwarte apparatuur. Het staat erg stoer en het is gelijk een echte blikvanger. Daarom hebben we voor ons nieuwe kantoor ook gekozen voor een zwarte koelkast en ik moet zeggen: we zijn er ontzettend blij mee! In deze blog vertel ik je meer over de huidige trends en laat ik je onze nieuwe aanwinst zien. 

Interieurtrend: zwart toevoegen in je interieur

We zien het eigenlijk al een langere tijd gebeuren: men kiest steeds vaker voor zwart in huis. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte eettafel, lockerkast of… een koelkast! Ben je uitgekeken op je huidige keuken? Denk dan eens na over de mogelijkheden om je koelkast te wrappen bijvoorbeeld. Op deze manier krijg je een hele andere look, maar kun je wel een hoop geld besparen. Het is misschien een gewaagde kleur – toch denk ik dat je er geen spijt van zult krijgen! Een stoere uitstraling met genoeg contrast voor je interieur. 

Een zwarte koelkast? Doen! 

Misschien ben je op zoek naar een extra koelkast voor in de overkapping of een tuinhuis, of zoals wij op kantoor. Wij kwamen een kleiner model van Liebherr tegen en waren gelijk erg enthousiast. Het is het tafelmodel Tb 1400 en de koelkast is 50 cm breed. De greep is verzonken, waardoor het echt een strakke uitstraling heeft. Ook wanneer je bijvoorbeeld in een studio of kamer woont en weinig ruimte voor een koelkast hebt, is dit formaat ideaal!

Binnenin de koelkast heb je drie in hoogte verstelbare glasplateaus, een kastbrede groentelade en twee in hoogte verstelbare deurvakken. Genoeg opbergruimte en heel fijn in gebruik dus!

Je kunt de koelkast goed combineren met andere zwarte meubels, maar hij staat ook mooi voor een gekleurde muur bijvoorbeeld. Om jullie hiervan een goede impressie te laten zien hebben we beide settings gefotografeerd. 

Perfect te combineren in je interieur

Om hem echt onderdeel van je interieur te maken, is het een aanrader om leuke accessoires op de koelkast te zetten. Een plantje, droogbloemen of fotolijstje bijvoorbeeld. Op deze manier maak je er een leuk geheel van en past het nog meer bij jouw interieur! 

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden als het gaat om vrijstaande koelkasten die mooi passen in een interieur. Je kunt bij Liebherr kiezen voor verschillende kleuren en materialen, zo heb je altijd wel iets aansluit op jouw wensen. Je hoeft niet altijd te gaan voor een standaard witte koelkast. Het is juist erg mooi om te kiezen voor bijvoorbeeld een unieke kleur of echt edelstaal! Zo heb je echt een eyecatcher in je keuken. 

Liebherr is al meer dan 65 jaar koel- en vriesspecialist en ontwikkelt allerlei nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Wat ik zo mooi vind is dat alles prachtig is afgewerkt en dat je ziet dat het echt van hoogstaande kwaliteit gemaakt is. Zo creëer je makkelijk een luxe uitstraling!

Wil je meer koelkasten zien? Of de andere producten van Liebherr? Neem dan zeker even een kijkje op de website! Ik ben erg benieuwd waar jij voor zou gaan. Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Binnenkijken bij Sandra van @_finntage

Elke week op donderdag komt er een Furnlovers Hometours online op ons...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *