De mooiste deuren voor binnen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een huis inrichten, dat is niet niks. Want ook aan de deuren moet je denken met het inrichten van jouw woning. Ben jij aan het verbouwen of verhuizen en is het tijd voor nieuwe binnendeuren? Dan geven we je graag wat inspiratie! Are you ready? Lees dan snel verder!

 

Stijlplan

Om te beginnen is het handig om te weten wat je voor stijl wil creëren in jouw interieur. Als je hier nog geen idee van hebt, kun je eerst wat inspiratie opdoen om te ontdekken wat jou aanspreekt en wat bij jou past. Dit kan je doen door lekker door woonmagazines te bladeren, Pinterest of Instagram door te scrollen of door gewoon lekker een bezoekje aan de woonboulevard te brengen. Je kunt hierbij bedenken welke kleuren je graag in je interieur wil als basis en welke als accentkleuren, of misschien wil jij wel gewoon lekker zwart, wit of grijs en ga je voor een strakke look. 

Als je de kleuren hebt bepaald, kun je datzelfde doen met materialen. Ga je voor natuurlijke materialen, voor strak staal of voor een combinatie van beide? Als je dan een kleuren- en materialenplan hebt gemaakt, kun je ook nog bedenken welke vormen bij jou passen. Ga je voor strakke vormen of wil je juist wat meer organische vormen in je interieur? 

Wanneer je dit allemaal hebt verzameld, kun je hier een goed overzicht van maken door een moodboard te maken. Op jouw moodboard kun je ook nog sfeerbeelden toevoegen om het plaatje helemaal af te maken.

 

De mooiste deuren

Nu je alles duidelijk hebt kun je lekker gaan shoppen voor jouw woning! Het handigst is om te starten met een goede basis. Een vloer erin, de muren schilderen en hier komen dan de deuren aan bod. Waar wij groot fan van zijn, is van stalen binnendeuren. Waarom? Ten eerste omdat het een echte eyecatcher in je interieur is. Daarnaast zijn ze mooi in iedere interieurstijl en kun je ze op maat laten maken. Enkel, dubbel of zelfs met een hoek erin…het kan allemaal! Geweldig toch?! 

Let’s style

Als je dan de basis van je interieur helemaal goed hebt, dan kan het leukste gedeelte beginnen: inrichten en stylen! Bij dit gedeelte kun je mooi de accentkleuren inzetten die je hebt gekozen en spelen met de materialen. Uiteindelijk komt zo jouw moodboard tot leven en heb je het interieur van je dromen. 

 

Heb jij er al helemaal zin in om aan de slag te gaan? Waar wacht je nog op? Enjoy!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Fris en fruitig het voorjaar in!

Ik merk gelijk dat wanneer het zonnetje zich steeds vaker laat zien,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *