De leukste landelijke keukenaccessoires

Inspiratie tijd: 2 minuten

De keuken is het hart van het huis. Er wordt tegenwoordig van alles gedaan in de keuken. Er wordt gegeten, gekookt, gezellig een kopje thee of koffie gedronken of misschien wel huiswerk gemaakt aan de eettafel. Noem het maar op! Maar het is wel belangrijk dat er genoeg sfeer is. Daarom zijn ook keukenaccessoires een must. Om een fijne sfeer te creëren kun je voor een bepaalde stijl gaan in je keuken. In deze blog laat ik je een aantal leuke keukenaccessoires zien voor een landelijke stijl.  

Standaard hoeft niet standaard te zijn

Bijna alle producten in de keuken zijn voor functioneel gebruik. Dit betekent niet dat het er ook zo uit hoeft te zien. Ga voor gekleurde accessoires of een leuk printje! Denk bijvoorbeeld aan keukendoeken en theedoeken. Door een keuken- of theedoek te kiezen in een leuk kleurtje of design krijg je al gauw meer sfeer.

Dit vind ik zo’n mooie kleur! De olijfgroene kleur geeft een frisse uitstraling aan het interieur.

En ook de keuken- en theedoeken hieronder geven een frisse look. Love it!

Dit keukendoek heeft niet alleen een opvallende kleur, maar ook een opvallende print.  Hierdoor wordt het echt een eyecatcher en oogt het gelijk een stuk leuker!

Keukenrolhouders

Bij Sfeerleven.nl kwam ik ook een aantal leuke keukenrolhouders tegen in de landelijke stijl. En dan denk je: ‘keukenrolhouders, wat is daar nou bijzonder aan?’. Een keukenrolhouder is iets praktisch wat je altijd wel in de keuken hebt staan. Dan is het wel extra leuk om te kiezen voor een mooie keukenrolhouder! Met een leuk design creëer je al snel een andere look. Wat dacht je van de onderstaande houder? Perfect voor de landelijke stijl!

Wat ook leuk is…

…is een plaatje met een tekstje voor aan de muur in je keuken zoals hieronder! Wie houdt er nou niet van een bakje koffie?;)

Ook deze vind ik heel leuk. Lekker opvallend!

Wat vind jij van de keukenaccessoires? Let me know! Liefs Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.    

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

Doe eens gek en voeg eens wat kleur toe in huis!

Veel mensen zijn bang om kleur toe te voegen aan hun interieur....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *