De hal mooi aankleden met Spinder Design

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien herken je je er ook wel in: je wil je hal netjes en opgeruimd, maar voordat je het weet liggen overal weer schoenen en jassen… Hoe zorg je ervoor dat dit er netjes én mooi uitziet? Ik vertel je er in deze blog meer over! 

 

Spinder Design

Onlangs kwam ik in aanraking met Spinder Design en ik was gelijk erg enthousiast. Met hun producten zorg je ervoor dat je alles mooi kunt opbergen of ophangen. Bovendien hebben ze meerdere collecties die perfect bij elkaar passen. Het straalt rust uit, want alles is mooi opgeruimd! En, daarnaast staat het ook nog eens superleuk en mooi, vanwege het prachtige design van de producten. Ik laat je graag meer zien! 

 

Schoenen gemakkelijk opbergen

In onze hal stonden altijd allerlei schoenen. Van onszelf, maar ook van ons dochtertje. Doordat het overal op de grond ligt oogt het snel rommelig. De oplossing hiervoor is deze handige schoenenkast: Billy 5 van Spinder Design. Je kunt er 10 paar schoenen in opbergen en doordat het een smalle kast is, past het perfect in een hal. 

De schoenenkast is te bevestigen aan de muur en hierdoor oogt een hal ruimtelijker. Je kunt kiezen voor meerdere kleuren en maten. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat het beste past bij jouw interieur! 

Het past perfect in allerlei interieurstijlen – ook omdat het is gemaakt van gepoedercoat staal! Deze materiaalsoort is uitstekend te combineren met allerlei andere materialen en kleuren. 

Jassen ophangen op een mooie kapstok

Ben je op zoek naar een mooie kapstok? Dan heb ik echt een aanrader: de Rizzoli van Spinder Design. Dit is ook vooral een handige kapstok voor gezinnen of bijvoorbeeld op een kantoor. Het is gemaakt van hoogwaardig staal, in combinatie met eiken. Je kunt bovenop de kapstok nog een mandje zetten bijvoorbeeld met daarin mutsen, handschoenen en sjaals. 

Maak het helemaal af met een mooie spiegel én een handig schoenenrek. Zo is het plekje in je hal helemaal compleet. 

Met deze producten heb je binnen no-time een mooie hal, waar je jassen goed kunt ophangen en schoenen weer kunt opruimen. 

Hoe zorg jij ervoor dat jouw hal er mooi en opgeruimd uitziet? Hopelijk heb je weer inspiratie op gedaan! Meer informatie? Neem dan gelijk een kijkje op de website

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Furnlovers Hometours: stoer wonen (@odyvet)

Hoi allemaal! Een nieuwe binnenkijker staat online. Ben je benieuwd bij wie?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *