Slaapkamer trends van 2020

Inspiratie tijd: 2 minuten

Trends… ze komen en gaan! Op het gebied van interieur zien we veel voorbij komen. Sommige trends blijven nog steeds erg populair en andere trends zien we niet meer zo veel terug. Wat we in 2020 wel nog meer gaan zien, vertel ik je in deze blog! 

Bewust zijn

Wat we steeds meer zien is dat men bewust omgaat met hun interieur. Er wordt gekozen voor duurzame producten, materialen, merken en ga zo maar door. Hierbij zie je al snel minimalistische meubels en accessoires. En, de materialen? Zacht, natuurlijk en altijd een warme uitstraling.

Kleuren

Ook zien we dat mensen steeds meer kiezen opvallende kleuren. Een opvallende kleur op de muur, het plafond… maar ook in meubels, raamdecoratie en woonaccessoires.

Unieke combinaties

Verder zien we dat er unieke combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan verschillende opvallende kleuren, maar ook aan het combineren van bijvoorbeeld verschillende vloerkleden! En, deze trend hoeft zeker niet duur te zijn, want je hebt ook goedkope vloerkleden die prachtig zijn! Hou je van een eyecatcher? Kies dan voor een groot vloerkleed en leg daarnaast een iets kleiner vloerkleed. Zo krijg je de mooiste combinaties!

Ook zien we steeds vaker dat men vloerkleden in de slaapkamer legt! Het staat niet alleen sfeervol, het voelt ook prettig aan als je met je blote voeten uit je bed stapt. Ideaal!

Planten

Een andere trend die we in 2019 al zagen, maar ook in 2020 terug zien komen zijn planten! Het blijft een mooie toevoeging, ook voor de slaapkamer! Je creëert meer warmte, gezelligheid, maar ook contrast met bijvoorbeeld de kleuren op je muren.

Nog meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie zien voor jouw slaapkamer? Op zoek naar nog meer trends? Neem dan eens een kijkje op Pinterest en zoek daar op ‘slaapkamer trends 2020’. Je zult dan veel inspiratie vinden! 😉

Heb jij een vloerkleed in jouw slaapkamer? Of hoe zorg jij voor meer sfeer en gezelligheid? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Duurzaam sfeer maken in de badkamer

Na een lange dag werken heb je wel even zin om lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *