Slaapkamer make-over!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs hebben we onze slaapkamer een make-over gegeven en ik ben zó blij met het resultaat. Het staat veel sfeervoller en past beter bij onze slaapkamer. De vorige kleur vond ik ook heel mooi, maar ons bed kwam daarbij minder goed tot z’n recht. Ik laat het je graag zien! 

Een nieuwe kleur kiezen?

Ben je ook toe aan een andere kleur, maar vind je het lastig om een kleur te kiezen? Mijn tip is om eerst eens Pinterest te openen en te kijken wat jou precies aanspreekt. Pin elke foto waarop een kleur staat die je aanspreekt. Op deze manier krijg je later een overzicht van alle kleuren die jou aanspreken. Of misschien zie je direct een duidelijke lijn van jouw voorkeur en is je keuze snel gemaakt. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kleuren, ook als je bijvoorbeeld een nieuwe bank voor de woonkamer zoekt of een nieuwe eettafel… Ga eens op zoek via Pinterest naar inspiratie! 

Make it blue!

Wij hebben een velvet boxspring in een okergele kleur. Doordat de vorige kleur terracotta was, sprong het bed er niet uit, maar viel het juist helemaal weg. Al snel kwamen we op een prachtige blauwe kleur van Graham & Brown: Terrazzo.

Boven het bed hebben we nu een oude wagonplank opgehangen. Dit geeft een stoere touch aan de slaapkamer. Zoals je ziet hebben we nu echt een perfecte match qua kleur van ons bed en de muur! Ook hebben we onze staande nachtlampjes vervangen voor lampen die aan een snoer zijn bevestigd via de muur en het plafond. 

Met deze verandering vind ik onze slaapkamer een stuk rustiger én sfeervol ogen. Vinden jullie ook niet? En, als je de lampjes aan doet staat het gelijk heel knus! 

Lekker wakker worden…

Op mijn nachtkastje heb ik ook een nieuwe wekker, nachtlampje én diffuser in één. Dit is de Night & Day diffuser van Maison Berger. Doordat tegenwoordig steeds meer mensen te maken hebben met slaapproblemen, is dit fijne product op de markt gebracht. De diffuser zorgt ervoor dat je comfortabel en rustiger wakker wordt, maar het maakt ook dat je rustig in slaap kan vallen… Heel fijn! 

De diffuser is makkelijk te gebruiken en een vulling kun je 30 keer gebruiken. Het design van de diffuser spreekt me ook erg aan. Het staat mooi en past perfect bij de blauwe kleur op de muur! 

Wat vind jij van het resultaat? Ik ben er echt heel erg blij mee! Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe pas je de Scandinavische stijl toe op jouw interieur?

Erg veel mensen kiezen ervoor om de Scandinavische stijl te gebruiken in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *