Witgoed kopen. Waar let je op?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Huishouden is iets wat iedere dag weer om de hoek komt kijken. Stof op de vloer, vaat in de wasbak en stapels was. Het lijkt soms nooit op te houden. Gelukkig zijn er allerlei handige hulpmiddelen die het draaglijker maken. Ben jij op zoek naar nieuw witgoed? We vertellen je waar je op moet letten.

 

Kleine wasjes, grote wasjes.

Hoor je het melodietje al in je hoofd? Wist je dat sommig witgoed tegenwoordig ook een vrolijk deuntje afspeelt? Bijvoorbeeld een wasmachine wanneer de was klaar is. Dat zijn allemaal details waar je misschien helemaal niet over nadenkt. Maar wat is voor jou wel belangrijk bij het kopen van nieuw witgoed? Misschien niet alleen de functies die erop zitten, maar ook de kleur, het merk en de prijs en wil je dit allemaal met elkaar vergelijken. Onlangs kwamen wij een super handige website tegen, waar je al je voorkeuren precies kan aangeven en kan witgoed vergelijken

Een wasdroger die bij jou past

Er komt bij iedereen een punt, waarop de wasmachine of wasdroger ermee op houdt. Dan hou je het zelf ook bijna niet droog, want dat is verschrikkelijk! Wanneer je een nieuwe wasdroger nodig hebt, wil je bij aankoop van een nieuwe zeker weten dat je er weer een lange tijd tegenaan kan. Maar laat me je geruststellen. Ondanks dat het een duur grapje kan zijn, zijn er ook zeker betaalbare wasdrogers met handige functies en een lange levensduur. Ken jij het merk Beko al? Dit witgoedmerk valt onder een wat lagere prijsklasse, maar heeft zeker geen mindere kwaliteit. Daarnaast hebben ze ook zeer goede service voor een Beko wasdroger wanneer er toch iets kapot gaat, dan komen ze gewoon bij je thuis om te kijken wat er kapot is en het te repareren. Super toch? Ben jij niet zo’n fan van witgoed in een witte kleur? Dan kun je bijvoorbeeld ook voor een zwarte wasdroger gaan. 

Style jouw witgoed

Is het jou gelukt om het nieuwe witgoed te vinden wat je zocht? Maar stoor je je aan dat het witgoed apparatuur erg zichtbaar is in je mooie strakke interieur? Dan kun je op inspirerende social media kanalen kijken hoe je dit toch mooi kan stylen. Maak er een leuk DIY project van en wrap bijvoorbeeld je keukenkastjes met folie en plaats nieuwe handgrepen. Of bouw een kast om jouw wasmachine en droger met een handige uitschuifplank voor jouw wasmand. Er zijn genoeg manieren om de opzichtige apparatuur mooi te verwerken in je interieur! 

 

Ben jij al wat gerustgesteld en heb je zelfs zin om lekker te gaan shoppen? Ik hoop dat je de juiste match vindt tijdens het vergelijken!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

[GESLOTEN] GIVE AWAY: maak kans op een fles gin van XGIN t.w.v. €44,95

Mijn favoriete drankje is gin tonic. Heerlijk! Lekker op een warme zomeravond,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *