Waarom overstappen naar led verlichting?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Led verlichting: waarom kies je ervoor en waarom zou je écht moeten overstappen? Wij waren ook benieuwd en zijn op onderzoek uitgegaan. In deze blog vertellen we je er meer over! Laten we eens kijken. 😉 

De afgelopen jaren hebben er ontzettend veel ontwikkelingen plaatsgevonden. Ook wat betreft verlichting. Er komen steeds duurzamere en betere oplossingen. Die ook nog eens een hoop geld schelen op lange termijn. Verstandig dus om er eens goed naar te kijken en jezelf hierin te verdiepen. Led verlichting dus… waarom zou je overstappen? Wij kwamen er al snel achter dat het een hoop voordelen met zich mee brengt.

Lange levensduur

Led verlichting, zoals led spots, heeft een langere levensduur dan overige lichtbronnen, zoals gloeilampen en halogeen lampen bijvoorbeeld.

Beter voor het milieu

Ik noemde het net al even, maar led verlichting is een stuk beter voor het milieu. Zo produceren led lampen weinig tot geen hitte, dus het draagt niet bij aan de verwarming van een ruimte. Ook bevatten led lampen geen giftige stoffen.

Onderhoudsvriendelijk

Eenmaal een led lamp in huis maakt dat je er nauwelijks naar om hoeft te kijken. De lampen hebben geen verlies van sterkte en je hebt er dus ontzettend lang plezier van!

Kies voor led spots

Een mooi voorbeeld van led verlichting is led spots! Ik kwam dit tegen bij Ledwereld en was gelijk enthousiast. Zo kun je led spots goed inzetten ter vervanging van halogeenspots. Hiermee bespaar je gelijk een hoop geld. Bij Ledwereld vind je een ruim assortiment aan led verlichting. Voor iedere ruimte vind je wel het geschikte! Bovendien staat het ook nog eens erg mooi! Dus zeker een aanrader. 😉

Heb jij al led verlichting in huis? Ik ben erg benieuwd. Laat het hieronder weten in een reactie. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het ideale dressoir voor op kantoor!

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor en daar horen natuurlijk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *