Waar moet je op letten bij het vinden van de perfecte kledingkast?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Voor onze slaapkamer ben ik op zoek naar nieuwe meubels. Een nieuw bed, leuke woonaccessoires, nachtkastjes, maar ook een nieuwe kledingkast. Waar moet je echter op letten bij een kledingkast? Bij mijn huidige kledingkast heb ik me enorm vergist in de beschikbare ruimte. Jep, ik moet toegeven dat ik ruimte te kort kom! Ook vind ik de kast niet mooi staan in onze slaapkamer. Tijd voor nieuwe inspiratie!

Stijl

Let goed op de stijl die je wilt creëren in de slaapkamer. Wil je een rustige, Scandinavische stijl? Kijk dan ook goed naar de meubels en hou het eenvoudig en strak. Hout kan bijvoorbeeld erg mooi staan! Wil je juist een hotelgevoel creëren? Ga dan voor bijvoorbeeld een donkere kast. Dit oogt gelijk heel luxe!

Ruimte

En, ja, daar komt ‘ie: let goed op de ruimte. Heb je een grote slaapkamer én heb je veel opbergruimte nodig? Dan kun je kiezen voor een grote kast. Zo heb je in ieder geval genoeg opbergplek! Ideaal. Maar mocht je helemaal niet zoveel opbergruimte nodig hebben, dan zou ik een iets kleinere kast kiezen. Op deze manier heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld een mooie plant of lamp.

Kledingkasten

Kledingkasten zijn er in allerlei soorten en maten. Ik zal er een aantal laten zien.

Hieronder zie je een mooie kast met spiegels. Hierdoor oogt de slaapkamer een stuk groter. Ik vind ‘m erg mooi! De kleur spreekt me ook erg aan en past helemaal bij de trends van 2019!

Ga je liever back to basic? Dan vind ik deze kast een aanrader. Wit is altijd een goed idee!

Wil je een brede kast? Dan is dit echt een blikvanger!

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de vele garderobekasten? Probeer dan eens goed in te beelden waar je nog lang niet op bent uitgekeken. Is dit bijvoorbeeld een basic kast? Of wil je liever voor een opvallende kast gaan? Blijf dichtbij jezelf: je eigen stijl en smaak!

Als laatste wil ik deze kast laten zien… WAUW! Zo mooi! De kleur van het hout vind ik ook écht heel erg mooi en kun je goed combineren met verschillende interieurstijlen.

Welke kast vind jij het mooist? Waar zou jij voor gaan? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Banken met een hoog bankplofgehalte

Mis jij ook iets persoonlijks in jouw interieur? Iets wat jouw persoonlijkheid...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *