Voordelen houten meubels

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik denk dat iedereen wel houten meubels in huis heeft. Twijfel je nog of je wel of geen hout in huis wilt? In deze blog deel ik de voordelen van houten meubels met jullie. Wie weet kom je zo weer tot inspiratie voor jouw huis! 😉 

Waarom kies je voor hout?

Hout brengt verschillende voordelen met zich mee. Een daarvan is dat het veel sfeer geeft. Het heeft een warme uitstraling en je kunt het goed combineren met verschillende interieurstijlen. Ik vind het leuk om diverse materialen met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een glazen vaas op een houten tafel of een mooie plant op een houten dressoir. Je zult zien dat er veel mogelijk is!

Duurzaam en tijdloos

Een ander voordeel van hout is dat het duurzaam is. Zo kunnen bomen na 20 tot 120 jaar geoogst worden. Vooral als bossen waaruit de bomen geoogst worden, op een duurzame wijze beheerd worden, kunnen deze bossen zelfs voorzien in een onuitputtelijke bron! Wanneer je kiest voor houten meubelen, zul je snel genoeg ervaren dat het tijdloos is. Je bent er nog lang niet op uitgekeken.

All natural…!

Hout is een natuurlijk materiaal en heeft uitstekende eigenschappen. Het is natuurlijk afhankelijk van welk houtsoort je kiest, maar hout is bewerkelijk en goed te gebruiken voor meubels. Het zorgt voor een echte blikvanger in jouw interieur! Tijd voor wat inspiratie die ik tegen kwam bij Robuuste Tafels.

Wat een prachtig houten dressoir! Ik vind het erg handig dat dit dressoir zowel kastjes als lades heeft. Zo kun je al je spullen opbergen; ideaal!

Het onderstaande dressoir vind ik ook erg gaaf. En, zie je hoe leuk met die planten erop?!

Hout kun je natuurlijk ook terug laten komen in je huis door middel van een houten eettafel. Extra stoer door het robuuste onderstel! Love it. 

Heb jij ook houten meubels in huis? Ik ben heel erg benieuwd! Kijk vooral eens online rond, bijvoorbeeld bij Robuuste Tafels, voor meer inspiratie en prachtige houten meubelen. Ik weet zeker dat je er nog jaren lang plezier van hebt en dat het écht een aanwinst is voor jouw interieur. Liefs! 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips bij het kiezen van jouw droomkeuken!

Het kiezen van een keuken kan erg lastig zijn. Ze kunnen erg...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *