Vintage accessoires combineren in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi hi iedereen! Vintage accessoires in je interieur, maakt het je interieur ouderwets? Als ik het woord vintage hoor op het gebied van interieur, denk je misschien aan een ouderwets huis. Van die donker eikenhouten meubels, net zoals die bij je opa en oma thuis. Maar dit hoeft totaal niet zo te zijn.

Is vintage saai?

Het combineren van vintage in je huis, wordt dat niet mega saai? Dit hoor ik vaak voorbij komen. Maar een vintage interieur hoeft totaal niet saai te zijn! Het combineren van een aantal vintage accessoires of meubels kan zelfs heel veel sfeer geven in je huis. En het voordeel van vintage accessoires en meubels, is dat je ze gemakkelijk kunt vinden in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een prikkie. Hieronder laat ik je een aantal sfeerbeelden zien van verschillende interieurs met vintage accessoires of meubels er in. Kijk je mee?!


Credits: My industrial interior


Credits: Vtwonen

Tips voor leuke vintage accessoires

Een tijdje geleden was ik aan het rondneuzen op Lesara. Ik was totaal niet op zoek naar weer nieuwe accessoires in huis, in tegendeel, ik was aan het kijken naar kleding. Maar je weet hoe dat gaat, toch maar even kijken of ze nog leuke woonaccessoires hebben. En tot mijn verbazing zag ik deze twee leuke accessoires:

Kistjes

Hoe leuk zijn deze kistjes! Ik was gelijk verkocht en wist al gelijk hoe ik ze kon gaan combineren. Super leuk om bijvoorbeeld op een kastje neer te zetten of naast de tv op de tv kast voor dat ene lege plekje, waarvoor je niet wist wat je er neer kon zetten. Ook een leuk en handig idee is om de kistjes op een dressoir te zetten op je slaapkamer. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens handig om daar bijvoorbeeld je sieraden in te doen.

Sfeervol met een natuurlijke touch

Ik ben ook gek op deze lamp. Het geeft super veel sfeer en staat ook nog eens leuk! Je zou denken dat het gewoon een leuk framepje is met takken er in, maar er zitten ook nog eens led lampjes in. Zet de lamp op de vensterbank neer en je hebt net iets meer licht bij het raam.

Lesara

Op zoek naar meer leuke accessoires of voor andere leuke spulletjes voor in huis? Neem dan gerust een kijkje op de website van Lesara. Klik hier om naar hun website te gaan!

Mocht jij nou ook zo gek zijn op een van deze accessoires van Lesara die ik heb laten zien en heb jij ze ook besteld? Maak een foto van jou combinatie! Laat het ons weten! Wij vinden het super leuk om foto’s voorbij te zien komen van spulletjes, waarover wij hebben verteld in onze blog! Tag ons in je foto op Instagram via @Furnlovers.

Welke van de twee accessoires vind jij het leukste? Ik ben verliefd op de drie kistjes! Liefs, Tessa

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Lesara. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Wegdromen bij een moderne stijl in de slaapkamer…

Een moderne stijl herken je aan de strakke lijnen, rustige kleuren en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *