Verhuizing deel 8: Philips TV 7502 met Ambilight

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! I’m back met een nieuwe verhuisblog. Bij een verhuizing horen natuurlijk meubels, woonaccessoires en dergelijke, maar ook elektronica zoals een tv. In deze blog wil ik je mijn nieuwe Philips TV mét Ambilight laten zien.

Philips TV 7502 met Ambilight

Jep, dat is ‘m: onze nieuwe tv! We hebben de Philips TV 7502 van 55 inch. Het beeld is zo scherp! En daarnaast brengt het ook veel sfeer in huis door de Ambilight. Ik ben altijd gewend dat er een lampje achter of naast de tv staat, zodat het rustiger en prettig kijkt. Maar dat is nu helemaal niet meer nodig. Onze tv hangt aan de muur en door de Ambilight technologie kijkt het veel rustiger. Ideaal dus! Maar wat is Ambilight nou precies? Dat is led verlichting aan de achterzijde van de tv die de kleuren van je beeldscherm projecteert op de muur en je meubels. Hierdoor lijkt je scherm groter en word je helemaal in je tv gezogen. De Philips TV 7502 heeft driezijdige Ambilight.  

Europees design

Het beeld is scherp, de kleuren zijn prachtig en daarnaast vind ik het design ook mooi! Uiteraard ook belangrijk: het is een 4K Ultra HD-LED tv. Niet zo gek ook dat het zo’n mooi beeld heeft. 😉  

De tv heeft een vernieuwend Europees design, waarbij de uitstraling minimalistisch en elegant is. Ik vind dat de tv prachtig staat in ons interieur en zorgt voor een mooi geheel. Bovendien hebben we bewust geen kastje voor tv-zenders eronder staan, maar hebben we dit opgelost door te kiezen voor een kaart in plaats van het kastje! Nu ziet het er mooi strak uit!

Wat vind jij van mijn nieuwe tv? Indrukwekkend, toch?! Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op www.looksbetter.com

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waarom is water zo goed voor je?

Je komt het overal tegen… water! Het is een levensbehoefte en het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *