Unieke wanddecoratie van Wall-Art + kortingscode!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Onze slaapkamer miste nog iets aan de muur. We hebben namelijk een gekleurde wand, maar ook een witte wand. Dat zag er redelijk saai uit! Toen ik een prachtig plexiglas schilderij tegenkwam bij Wall-Art wist ik gelijk: dit staat perfect bij ons in de slaapkamer! Ik laat het je graag zien. 

Plexiglas

Ik vind de uitstraling van plexiglas erg mooi. Het heeft een moderne, strakke uitstraling die je goed kunt combineren met allerlei verschillende interieurstijlen. In onze slaapkamer hebben we een prachtig velvet bed en ik ben helemaal verliefd op die kleur. Dat geldt ook voor de warme kleur op die we op één wand hebben. Wat ik zo leuk vind, is dat de kleuren van het schilderij perfect passen bij de kleuren die in onze slaapkamer terugkomen. Extra leuk en handig: plexiglas kun je ook uitstekend buiten hangen. Zo kun je jouw tuin helemaal decoreren naar je eigen smaak. 

Wall-Art

Ik kwam het schilderij tegen bij Wall-Art en ik kan je zeggen: daar is heel veel keuze. Je kunt voor allerlei verschillende formaten en vormen kiezen. Op de afbeelding zie je het stilleven met bloemen van Jan Davidsz de Heem. Prachtige bloemen in een vaas. Het staat zo vrolijk! Plexiglas gaat jaren mee en is onderhoudsvriendelijk. Haal enkel het stof er soms af en het ziet er prachtig uit. 

Tips om te stylen

Je kunt een plexiglas schilderij uitstekend stylen met andere woonaccessoires, kleuren en materialen. Ik heb bijvoorbeeld op mijn bed twee kussens en een plaid met bloemen. Op deze manier laat je het echt terugkomen en zorg je voor een mooi geheel! 

Mis je wat in een kamer, bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer? Kies voor een mooi en opvallend formaat. Dit schilderij is bijvoorbeeld 130 x 200 cm. Het is echt een blikvanger! En… gebruik dan de code ‘furnlovers’ (onbeperkt geldig) voor 15% korting!

Dit schilderij kan ook erg goed gecombineerd worden met roze of natuurtinten. Hieronder een close-up van het schilderij! Ben je benieuwd naar meer informatie? Bekijk dan de website van Wall-Art, daar vind je meer informatie over dit plexiglas schilderij

KORTING! 

Extra leuk want met de code ‘furnlovers’ (onbeperkt geldig) ontvangt iedereen 15% korting!

Wat vind je van ons nieuwe schilderij? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Babytalk: de commode

Hi you! Leuk dat je deze blog weer leest. Tijd voor een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *