Unieke boomstamtafel

Inspiratie tijd: 3 minuten

De eettafel, een meubel dat eigenlijk niet te missen is. Zowat iedereen heeft er wel één. Echter wordt er niet altijd genoeg nagedacht over wat voor tafel je in huis haalt. Dat is jammer! Eettafels voegen namelijk zoveel toe aan je interieur en je wil er wel lang plezier van hebben. Benieuwd naar onze nieuwe tafel? Lees dan lekker verder! 

Boomstamtafel 

Onlangs zijn we verhuisd met ons kantoor en hebben we daarbij een mooie meetingroom. Ook hier mocht een mooie grote eettafel niet ontbreken. Zo kunnen we hier goed zitten tijden meetings, maar ook als we gezellig met elkaar eten. 😉 Wij hebben gekozen voor een grote natuurlijke boomstamtafel van WiegersXL. Er zijn verschillende keuzes uit poten en bladen, maar wij hebben gekozen voor een tafel met een eiken blad en stalen x-poten. Het eiken hout is licht van kleur dat voor een nette uitstraling zorgt. De poten zijn daarnaast van zwart metaal dat in combinatie met het lichte hout een stoere look geeft. Doordat het blad een boomblad is, lopen de randen niet perfect recht. Dit zorgt voor extra uniek karakter bij elke tafel! Ben je al een beetje geïnteresseerd? Kijk dan hier alvast even op de site! 

                                                                                                 

Behandelen

Wanneer je deze pracht van een tafel hebt, probeer je deze natuurlijk wel zo te houden! Dit doe je door de tafel te lakken of te beitsen en dit ook goed bij te houden. Hiervoor raden we Natural Woodprotector van Oranje Furniture Care aan. Dit is een natuurlijke houtbeschermer. Het is een op waterbasis hardlak, dat een onzichtbare beschermingslaag toevoegt op het hout. Het hout verkleurd dus niet! Met deze lak is jouw tafel water en vlek vrij! Wil je hier wat meer informatie over? Klik dan hier. 

Grote tafel

Het hebben van een grote tafel brengt veel voordelen met zich mee. De eettafel is vaak een centraal punt, waar iedereen in huis bij elkaar komt. Het hebben van extra plek is dus hartstikke ideaal! Maar je kunt er meer mee. Doordat je een grote tafel hebt,  kun je de tafel opdelen in meerdere functies. Eet aan de ene kant en werk aan de andere kant. Je hebt er immers toch de plek voor! Ook kun je een extra gezellige sfeer creëren met een grotere tafel. Sfeer creëren doe je vaak met decoraties, nu je meer ruimte hebt kun je ook meer kwijt!

Andere functie

Natuurlijk is deze tafel niet alleen geschikt voor in de keuken, kunt er ook een hele andere functie aan geven. Maak er een bureau van of gebruik hem net als ons! Wij hebben de tafel op kantoor staan. Perfect voor meetings! 

                                                                

Ben je net zo enthousiast over deze tafel als wij! Ga dan snel naar de website van WiegersXL

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een stijlvolle eetkamer creëren met de producten van vidaXL

De gezellige donkere winterdagen staan alweer bijna voor de deur. Dit betekent...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *