Trends op het gebied van eetkamerstoelen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Dan is het slim om eens te kijken naar de laatste trends! Wat speelt er allemaal in interieurwereld? Laten we eens gaan kijken naar de laatste trends! Let’s go. 

Welke trends spelen er?

Als het gaat om de huidige trends zien we veel invloeden van vroeger terug komen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van velvet of bepaalde vormen. Het is leuk om hiermee te spelen en te variëren in vormen, kleuren en materialen. Wat we steeds vaker zien is dat men kiest voor verschillende eetkamerstoelen. Je kunt dit met elkaar combineren en echt kiezen voor allemaal verschillende kleuren. Of je houdt één kleurtint aan, en kiest vervolgens allerlei modellen. Hierdoor oogt het speels!

Kuipjes zijn nog steeds geliefd, echter kiezen we allemaal wel vaker voor meer comfort. Dus het zitoppervlak is vaak wat dikker en zachter. Logisch ook, want we houden ervan om lekker na te tafelen of te borrelen aan de tafel! Verder zijn draaistoelen ook erg populair. Het is natuurlijk ook super fijn en gemakkelijk om je eenvoudig om te kunnen draaien.

Welk materiaal kies jij?

Materialen zorgen voor sfeer en uitstraling. Hou je van een stoere look? Dan ga je bijvoorbeeld voor lederen eetkamerstoelen. Dit geeft een industriële vibe en kun je erg goed combineren met andere materialen, stijlen en kleuren. Wil je liever een zachtere uitstraling? Ga dan voor een zachtere stof of materiaal, dit past wat meer bij de Scandinavische stijl.

Maak het helemaal af

Om ervoor te zorgen dat jouw eethoek er helemaal compleet uitziet, is het natuurlijk belangrijk om het leuk aan te kleden. Zet een mooie bos bloemen op de tafel, kies voor goud bestek of mooie placemats. Denk buiten ‘the box’ en daag jezelf uit om er echt een vernieuwende plek van te maken! Zo raak je nooit uitgekeken.

Voor welke eetkamerstoelen ga jij? Wij zijn benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Sharing passion! Stephanie neemt je mee…

Credits photo above: Trettien (left) and Binti Home (right). Heb jij ook zo’n passie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *