Tips voor het opleuken van je hal

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wie dacht dat de woonkamer alleen het visitekaartje van je huis is heeft het mis. Wat dacht je van de hal? In deze blog lees je meer over hoe je jouw entree leuker kunt maken!

 

Binnenkomst

Het huis is tip top in orde, maar de hal is niets meer dan een plek om jassen op te hangen en schoenen te zetten. Jammer! Deze ruimte is namelijk ook de plek waar je naar binnenkomt, bezoekers ontvangt en waar je doorheen loopt om op andere plekken in huis te komen. Beetje slordig als daar dan nog je schoenenverzameling uitgebreid ligt. 

Je hebt veel mogelijkheden om de hal op te knappen. Heb je al eens nagedacht over een schoenenkast? Of een mooie lamp? Bijvoorbeeld een kroonluchter. Er zijn allerlei opties zoals goud, zwart, modern of antiek. Het is maar net wat bij jou en je interieur past. Tijd om kritisch na te denken over verandering! 🙂

Kroonluchters van HPV

Je bent vast wel bekend met de kroonluchters van chique hotels maar hoe leuk is het om deze sfeer in je eigen huis te krijgen? Daarnaast kun je de lamp als uitgangspunt gebruiken in de hal. Antiek, Frans, Boheems of Venetiaans. Je kunt alle kanten op met kroonluchters. 

Voorjaarsopruiming

Ben jij al begonnen aan de voorjaarsopruiming? Dat ene paar schoenen wat je eigenlijk nooit meer aantrekt maar nog wel ligt in de gang. Jammer! Maar waarom verkoop je ze niet? En dan over die lege wand, waarom hang je daar niet leuke fotolijstjes met herinneringen. 

Kleine moeite, groot verschil

Een schoenenkast, wat planten en een lichtbron als eyecatcher. Met deze tips is jouw gang in een mum van tijd mooi en ook nog eens gezellig. Waar je ook nog eens naar kan kijken is een vloerkleed. Dit oogt niet alleen super leuk maar is ook nog eens lekker warm aan je voeten. Stay cozy

Hopelijk ben je weer opgefrist met ideeën over hoe je de hal leuker kunt maken. Ga je ook aan de slag? 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Shopping time: sale bij MegaStores Den Haag!

Ben je er soms ook zo aan toe om weer nieuwe spullen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *