Tips voor het inrichten van de slaapkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

De slaapkamer… een heerlijke plek, waar je je even kunt terugtrekken, maar waar je bovenal veel tijd doorbrengt als je lekker gaat slapen. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je er een fijne plek van kunt maken. Soms vergeten mensen het en zien ze het over het hoofd. Toch zou ik er wel aandacht aan besteden, want het is juist een belangrijke kamer! Ik geef je een aantal handige tips over de styling, meubels en meer! Lees je mee? 

De slaapkamer inrichten

Wanneer je jouw slaapkamer gaat inrichten is het belangrijk om je wensen op een rij te zetten. Wat is jouw uitgangspunt? Misschien is het een bepaalde kleur of behang voor op de muur, een grote kledingkast of juist een prachtig bed. Als je een uitgangspunt hebt kun je vanuit daar de rest bekijken en keuzes gaan maken. Wel zo fijn, want dan weet je zeker dat alles goed bij elkaar past. 

Kleur en/of behang

Je kunt kiezen voor een mooie opvallende kleur op een wand of juist voor een leuk behang. Kijk bijvoorbeeld eens naar de trendkleuren, wie weet zit er een kleur bij die je aanspreekt en die je graag terugziet in je slaapkamer. 

Meubels

Uiteraard kunnen de meubels niet ontbreken in de slaapkamer, met daarbij het belangrijkste meubel: een tweepersoonsbed! Heerlijk voldoende ruimte, een hoog comfort én een mooie uitstraling. Als je een nieuw bed gaat uitkiezen is het erg belangrijk dat je goed kijkt naar de juiste grootte. Ben je zelf erg lang? Kies dan ook voor een lang bed! Zo zag ik onlangs dat ze bij Slaapkamerweb zelfs bedden hebben met een lengte van 210 of 220 cm. Ideaal! 

Voor welke uitstraling ga je? Misschien wil je gaan voor een lichte uitstraling of ga je liever voor een donker bed? Het moet passen in het totaalplaatje, zodat je er een prachtig geheel van kan maken. Een warm gevoel in jouw slaapkamer creëren? Kijk dan eens naar de robuuste houten bedden van Slaapkamerweb! Echt mijn favoriet. Bij Slaapkamerweb vind je bedden van de hoogste kwaliteit. Dus je bent verzekerd van jarenlang plezier van jouw bed! 

Een formaat dat veel mensen aanspreekt is een bed van 180 x 200 cm. Dit is een toegankelijk formaat dat in de meeste slaapkamers uitstekend past. Een bed 180×200 iets voor jou? Ik vind het echt een aanrader! Of je nou alleen slaapt of met een partner, je hebt in ieder geval genoeg ruimte. Heerlijk slapen dus! 

Slaapkamerweb

Zoals je al hebt gelezen is er heel veel mogelijk bij Slaapkamerweb. Ideaal om te gaan voor comfort, maar het oog wil ook wat! Kies daarom uit metalen bedden, bedden met opbergruimte of zoals je hierboven al zag een houten bed. Welke past het beste bij jouw interieurstijl? Bij Slaapkamerweb is er altijd wel een passend bed te vinden. Of wil jij iets extra’s? Kies dan voor een seniorenbed. En nee, dit is zeker niet alleen voor senioren, maar het bed is gemaakt met net iets meer comfort. Ideaal, toch? ;-). Daarnaast is de service optimaal bij Slaapkamerweb. Bij een bedrag van €400,- wordt het bed gratis geleverd én gemonteerd op een dag dat voor jou uitkomt! Op die manier kun je direct genieten van jouw nieuwe aankoop. 

Hoe ziet jouw huidige slaapkamer eruit? En wat zou jij willen veranderen? Ik ben benieuwd!

Comments

comments

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Slaapkamers

Je slaapkamer is een plek waar je je fijn moet voelen! Daarom...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *