Tips voor een mooi interieur met een laag budget!

Striped pillow on blue armchair next to beige sofa with green pillows in cozy living room
Inspiratie tijd: 2 minuten

Je huis inrichten is superleuk! Denk bijvoorbeeld aan nieuwe meubels voor in de woonkamer of slaapkamer bijvoorbeeld. Of misschien wil jij jouw hal een nieuwe look geven? In deze blog geef ik je allemaal tips hoe je met een laag budget hele mooie accessoires kunt toevoegen in huis, want een mooi interieur hoeft niet duur te zijn! Laten we snel beginnen.

First things first

Allereerst is het wel belangrijk om jouw budget goed vast te stellen. Wanneer je namelijk zonder budget gaat shoppen geef je altijd meer uit dan je eigenlijk zou willen (ik spreek uit ervaring, haha). Het is dus belangrijk om vooraf al tegen jezelf te zeggen wat voor bedrag jij wil vastleggen hiervoor.

Woonkamer

De woonkamer is een plek waar je veel te vinden bent. Zorg er daarom voor dat deze plek een ruimte is waar je jezelf helemaal thuisvoelt. Goedkope meubels online zijn daarom erg handig! Kijk bijvoorbeeld eens naar de website van Doabuy. Zij hebben enorm veel mooie producten voor een betaalbare prijs. Kies een mooie, houten salontafel en een opbergpoef erbij. Door veel hout te gebruiken in huis zorg je ervoor dat het rustig en natuurlijk oogt.

Slaapkamer

De slaapkamer is een plek die we vaak vergeten mooi in te richten. Doordat we hier vaak alleen slapen laten we deze ruimte achterwege, maar dat is zonde! Een goede nachtrust is namelijk heel belangrijk en daarom is het goed om je slaapkamer optimaal in te richten. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige fauteuil in de slaapkamer. Dit is een echte eyecatcher die de ruimte uniek maakt. Kies ook voor genoeg opbergruimte in de kamer, zodat je niet veel op de grond hebt liggen. Een mooie houten kast in de slaapkamer is hiervoor de geschikte oplossing.

Betaalbaar en kwaliteit

Ik ben heel blij dat ik Doabuy heb ontdekt! Hier kun je dus met een wat kleiner budget ook heel erg leuk shoppen. En wat nog het fijne is, is dat de kwaliteit erg goed is. Win-win situatie dus ;-). Meer weten? Check dan even de site. Veel shop plezier!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Stoelen, proefs en krukken met een zomers tintje

Het zonnetje mag zich wel wat vaker laten zien, want wij zijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *