Stoere lockerkasten van Rootsmann

Inspiratie tijd: 3 minuten

De industriële en vintage stijl zien we steeds vaker! Bij de een in grotere mate dan bij de ander… maar eigenlijk zie je het ook vaak in de kleine dingen terug! Denk bijvoorbeeld aan een lamp of een tafel met een stoere uitstraling. Zo zien we de industriële stijl ook vaak terug in lockerkasten. Misschien heb je er zelf wel een thuis staan!

Industriële en vintage stijl

De industriële stijl kenmerkt zich door materialen, zoals robuust hout, staal, ijzer, beton, bakstenen en dergelijke. Daarnaast kenmerkt de vintage stijl zich door retro elementen. Bij de vintage stijl kun je denken aan de kleuren bruin, wit, mosgroen, okergeel en blauw. Beide stijlen spreken mij erg aan. Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om een combinatie te maken tussen oud en nieuw. Om je wat meer te laten zien van beide stijlen zal ik een aantal lockerkasten uitlichten!

Lockerkasten

Lockerkasten kun je eigenlijk overal wel gebruiken: in de woon-, slaap- of kinderkamer bijvoorbeeld. In de keuken staat het daarnaast ook erg leuk! Je geeft een ruimte gelijk een stoere touch.

Instrumentenkasten

De instrumentenkasten van Rootsmann zijn afgeleid van de instrumentenkasten uit het begin van de vorige eeuw. Wat een prachtige kast én ook echt een eyecatcher! Super handig dat je er van alles in kwijt kunt en dat het er ook nog super leuk uit ziet.

Image4

Driedeurs

Bij Rootsmann vind je ook lockerkasten met drie deuren: een prachtige combinatie van de industriële stijl en de groene kleur bij deze driedeurs locker. Perfect te gebruiken als opbergkast!

Image5

Hou je niet zo van kleur in huis? Hoe stoer is deze zwarte lockerkast?!

Image2

Hoge locker

Daarnaast vind je ook hoge lockers in het assortiment van Rootsmann. Ideaal als je wil dat een kast niet té veel ruimte inneemt. Wat vind je van deze zwarte locker?

Image6

Of zouden jullie eerder gaan voor een witte hoge locker? De lockerkast past perfect in veel interieurstijlen door de rustige uitstraling!

Image3

Rootsmann

Een tijdje geleden heb ik voor het eerst geschreven over Rootsmann (deze blog vind je hier) en ik vind het super leuk om nu weer wat meer over Rootsmann te kunnen vertellen en hun mooie lockerkasten uit te lichten. Uiteraard hebben ze nog veel meer producten. Denk bijvoorbeeld aan kasten, oude deuren, accessoires en meer.

 

Spreekt de industriële en/of vintage interieurstijl jou aan? En, heb jij ook een locker? Rootsmann is nu trouwens ook te vinden bij onze Favourites: check het hier!

Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Rootsmann. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé badkamer musthaves

In een badkamer zijn er een aantal meubels en accessoires die niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *