Schoenen als decoratie in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hier en daar schoenen in de hal zien rondzwerven… het niet echt het perfecte plaatje zodra je het huis binnen komt. Schoenen in je huis ogen vaak rommelig en daarom bergen we ze graag op in gesloten kasten, zodat niemand ze ziet. Toch kunnen schoenen zeker als decoratie in je interieur fungeren! Ik ging daarom opzoek naar creatieve ideeën om je schoenen toch zichtbaar in je interieur te tonen, zonder dat het er rommelig uit ziet.

 

Love this chalkboard calendar and shoe organizer! The chalkboard calendar is made from an old mirror - click for a full tutorial! www.sincerelysarad.com

Voor een groot gezin is dit een perfecte optie! Een grote bruine kast met vakken erin, zodat alle schoenen er netjes in opgeborgen kunnen worden. Ook al zitten er verschillende schoenen in, toch oogt het rustig doordat de kast er heel minimalistisch uit ziet.

PRETTY PLAIN | TheyAllHateUs

Wat ik hier mooi aan vind is, dat deze schoenen helemaal onderdeel zijn van de rest van het interieur. Door het schilderij worden de schoenen ook weer benadrukt en wordt het bij elkaar gebracht. Het interieur is een mooie combinatie van chique/vrouwelijk en stoere elementen.

11 manieren om je schoenen op te bergen

Als deze schoenen komen helemaal tot z’n recht in deze mooie vintage kast. Het ziet er minimalistisch uit ondanks dat er veel verschillende schoenen in staan. Deze kast is zeker een eyecatcher voor in je kamer.

_Bohemian-Chic-Home-Amelia-Widell-Nordicdesign-04

Dit is ook zo’n voorbeeld van schoenen in een mooie kast. Het ziet er erg chique en gestyled uit. De kleuren van de schoenen geven een mooie toevoeging aan het kleurenpalet van dit interieur.

DIY | grid shoe storage display

Draag je als vrouw vaak hakken? Show je mooiste hakken door ze aan dit frame te haken. Super functioneel!

moda para homens

Vrouwen hebben vaak heel veel schoenen, althans mannen kunnen er ook heel wat hebben…

Ondanks dat je hier veel verschillende schoenen ziet, zorgen de witte planken ervoor dat het er toch strak uitziet. Het is een mooi geheel aan de muur.

DIY skateboard shelves

Ben je een skater? Je kan de witte planken natuurlijk ook vervangen voor skateboard decks waar je je schoenen op zet. Je interieur wordt daardoor ook veel persoonlijker.

Dekorativ skohylde af paprør

Dit idee is zo te gek! Het is zo’n simpel idee, gewoon kokers maken waar je schoenen in passen en die in een vorm bevestigen aan de muur. Het is echt een kunstwerk en tegelijk ook super functioneel. Het oogt ook helemaal niet zo heel druk.

28 DIYs You Need for Your First Apartment via Brit + Co.

Dit is ook zo mooi op maat gemaakt voor schoenen. Het geeft  een speels karakter aan je interieur.

I should just buy this now. Thank goodness none of you can see the shoe mess in my closet || Shoe Shelf : goldschmidtboeing

Wil je het liever wat minimalistischer? Dit is ook een eenvoudig ontwerp en toch erg functioneel en leuk voor in je interieur. Je kan zo je mooiste schoenen showen.

Small space without storage? Add storage between studs to utilize unused space with one of these 25+ In-Wall Storage Ideas.

En als je het liever toch niet zo zichtbaar wilt laten zien, kan je nog altijd planken in de muur bouwen, zodat je een ingebouwde schoenenkast krijgt.

Ik ben heel benieuwd of jij ook in je interieur een creatieve oplossing hebt voor het opbergen van je schoenen!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Autoverzekeringen vergelijken

Het is erg belangrijk om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken voordat je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *