Ready for XMAS

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben jij al klaar voor de kerst? Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gemerkt delen we de laatste tijd veel inspiratie omtrent de feestdagen. Niet zo gek ook… want het komt steeds dichterbij. Ook in ons kantoor mocht de nodige versiering niet ontbreken. De kerstboom hebben we nog niet, maar we hebben al wel de eerste lampjes!

Kies een keer voor iets anders

Inderdaad: kies een keer voor andere verlichting! Je hoeft dus zeker niet alleen maar te denken aan alleen de traditionele ideeën voor de feestdagen. Er is zoveel mogelijk. Mocht je niet te drukke verlichting in huis willen, raad ik je aan om te kiezen voor kleine LED lampjes die aan een snoer zijn bevestigd. Tegenwoordig heb je ze echt heel klein en daardoor krijg je wel het gezellige effect, maar is het ook weer niet té druk. Wat ik ook voorbij heb zien komen is dat mensen deze lampjes onder een stolp plaatsen. Erg leuk!

Sfeerverlichting in ons kantoor

We zijn heel wat uurtjes op kantoor en dan is het natuurlijk wel belangrijk dat het er ook gezellig en leuk uitziet. Sfeer is overal belangrijk vind ik! Voor op ons kantoor hebben we verschillende soorten verlichting. Ik vertel je daar graag meer over.

Lightbox

Jaja, de welbekende lightbox. We vinden ‘m nog steeds super leuk! En dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk, vind je niet? 😉 Voor de kerst kun je er een leuke ‘kerstquote’ in doen, zoals: Merry XMAS. Het is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je lightbox. Hoe groter de lightbox, hoe langer je de tekst erin kunt doen.

Stolp

Naast de lightbox hebben we ook een stolp, waar al een huisje in zit. Het huisje is helemaal wit en je kunt het lampje aan doen, waardoor het lijkt alsof er in het huisje een lampje brandt. Super leuk! Ik denk dat deze verlichting ook heel erg leuk is voor de kleintjes. Het ziet er echt gezellig uit.

Bovendien staat het ook heel erg leuk samen!

XMAS

Het laatste product dat ik wil uitlichten is het woord XMAS die verlicht is met kleine LED lampjes. Je kunt het leuk combineren met je andere woonaccessoires. De combinatie van de houtlook en wit vind ik erg mooi bij elkaar passen en het krijgt daardoor ook wel een beetje een stoere touch!

Wat vind jij van onze verlichting? En, wat is jouw favoriet? Ik ben benieuwd! Laat je het me weten? Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Lesara. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Slaapkamer trends van 2020

Trends… ze komen en gaan! Op het gebied van interieur zien we...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *