Ontspannen thuis komen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is zo’n fijn gevoel als je thuis komt, je de deur open doet, binnenstapt en het ruikt heerlijk. Zo lekker dat je even diep inademt en je meteen ontspannen voelt. Zie je het al voor je? Of beter gezegd: ruik je het al? In deze blog ga ik je vertellen op welke manier je het beste ervoor kunt zorgen om je huis heerlijk te laten ruiken. Lees je mee?

Een fijne geur in elke ruimte

Er zijn tegenwoordig allerlei manieren om een fijne geur in je huis te creëren. Wat ik zelf een handige manier vind, is door middel van geurstokjes. Geurstokjes bestaan uit een flesje met daarin een speciaal interieurparfum, met stokjes erin. Je zet ze ergens neer en de geur verspreidt zich over de hele ruimte. Wasparfum heeft een nieuwe levendige en kleurrijke geurlijn met geurstokjes die hier ideaal voor zijn! Het voordeel is dat je ze kan neerzetten waar je wil en je er verder niet meer naar om hoeft te kijken. Ik weet niet hoe jij daarin staat, maar ik vind het persoonlijk ook fijn om verschillende geuren passend bij de ruimte neer te zetten. In de badkamer en het toilet heb ik bijvoorbeeld graag een frisse geur, in de woonkamer heb ik graag weer een wat zoetere en warme geur en in de slaapkamer vind ik het lekker om een katoen geur te hebben, zodat het altijd naar schone was ruikt. 

Voor ieder seizoen een geur

Het kan ook zo zijn dat het voor jou aan het seizoen ligt voor welke geur je kiest. Ik hou er dus van om in iedere ruimte een geur te hebben en hierin te variëren, maar het kan ook zo zijn dat dat jij dat niet zo wil. Voor iedereen is dit anders. Sommige mensen houden er ook van om seizoensgebonden geuren te kiezen. Bijvoorbeeld een frissere geur in in de zomer en een warmere geur in de winter. Breng de romantische geuren van Italië je woonkamer binnen. Hieronder vind je een omschrijving van iedere geur en kun je je bedenken wat goed bij jou past.

Ocean view

Dit huisparfum neemt je mee naar de frisse omgeving aan de betoverende Amalfikust in Italië. Deze kust is met zijn grillige rotspartijen een favoriete getaway voor de Italiaanse en internationale jetset. Reden te meer om deze exclusieve geur te vernoemen naar deze bijzondere kust.

Wine charm: 

Deze geur neemt je mee naar de schitterende wijngebieden in het mooie Trentino. Denk aan de beroemde wijnhuizen zoals bijv. Tramin of Terlan! De mooie dieprode kleur van de Lagrein komt terug in deze warme geur.

Cotton field: 

Deze geur neemt je mee naar de heerlijk frisse en uitgestrekte olijfboomgaarden in Puglia. Die streek in Italië staat bekend om zijn olijfolie en zijn grote boomgaarden. Onder de bomen worden de waslijnen gespannen en hangen de knisperende lakens te drogen in de zon. De frisse geuren worden opgenomen in de uitgestrekte boomgaarden.

Het perfecte cadeau

Behalve dat het voor jezelf fijn is om ontspannen thuis te komen in een heerlijk ruikend huis, is het ook fijn om iemand anders dit te gunnen! De geurstokjes van Wasparfum zijn daarom ook perfect om iemand cadeau te geven. Wat denk jij ervan? Zou je de geurstokjes liever voor jezelf halen, of weet je al meteen aan wie je dit wil geven? Laat het mij hieronder weten!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een veilige speelplek binnen én buiten voor jouw kleintjes!

We zijn allemaal klein geweest en als jij een kleine hebt herken...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *