Nieuwe collectie Box bij Henders & Hazel

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ken je dat gevoel… je wilt nieuwe meubels, maar geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Begrijpelijk: er is ook zoveel keuze. Ik hoop dat je na het lezen van deze blog weer veel inspiratie hebt! Ik kwam namelijk een nieuwe collectie tegen bij Henders & Hazel, genaamd Box.

Box

Maar hoe ziet de ‘Box’ collectie er eigenlijk precies uit? De collectie ‘Box’ bestaat uit meerdere meubels: kasten, dressoirs, tafels en een boekenkast. In de collectie wordt elke keer een combinatie gebruikt van twee kleuren. De basis is tramwood  in de kleur vintage grey of  walnoot kleur. Daarbij zijn drie kleuren beschikbaar voor de fronten: MDF mat lichtgrijs, MDF wit gelakt of hout in dezelfde kleur als de basiskleur. Er is dus genoeg keuze en je kunt het precies zo afstemmen als jij wilt. Sommige mensen houden er niet van als een houtkleur té aanwezig is in een interieur. Dan is het bijvoorbeeld een aanrader om te kiezen voor MDF lichtgrijze fronten!

De kasten hebben LED verlichting en indien er glas in het meubelstuk zit, is het altijd veiligheidsglas (toch wel fijn wanneer je bijvoorbeeld een kleintje hebt! ;-)). De deuren hebben soft-closing, wat erg handig is en ervoor zorgt dat de deur niet per ongeluk te hard kan worden dicht gedaan. Daarnaast hebben de deuren en laden trouwens geen greepjes, maar dit is open te doen door middel van een push to open systeem.

HEN_Box_dressoir_37106_Utr_1

Bergkast

Nu zul je waarschijnlijk erg nieuwsgierig zijn naar de meubels uit deze collectie! Ik laat het je graag zien. Als eerste de bergkasten van Box. Je kunt de kast precies zo krijgen als jij wilt: ideaal! Ik vind dat de kast een leuk design heeft met een speels element, waarbij het midden open is. Erg handig dat je zowel leuk jouw woonaccessoires kwijt kunt in het midden en verder ook spullen kunt opbergen in de omliggende vakken!

HEN_Box_brergkast_37113_Utr_Licht_aan

Boekenkast

Een boekenkast, maar dan misschien niet zoals jij het gewend bent. Echt een leuk en opvallend design! Ik vind het leuk dat de kast zo’n speels effect heeft. Je kunt het super leuk stylen door er een plantje in te zetten, uiteraard wat boeken, misschien een fotolijstje… en zo krijg je jouw persoonlijke boekenkast. I like it!   

HEN_Box_Boekenkast_37114_Utr

Eettafel

Wauw, deze eettafel… Zo mooi! Ik vind het mooi dat de tafel een stoere uitstraling heeft, maar toch ook wel een beetje minimalistisch is. De metalen poot staat schuin en is gekanteld en dat geeft een bijzonder effect. De tafel is niet te erg aanwezig, maar biedt juist een goed contrast. Daarnaast kun je verschillende soorten eetkamerstoelen plaatsen bij deze eettafel. Het is niet zo dat je aan één soort stijl vast zit.

HEN_Kyle_Box_Utr_model_5_5

Style it your own way!

De BOX collectie is goed te combineren en te stylen. Hieronder zie je bijvoorbeeld het dressoir dat je ook op de eerste foto zag in deze blog. Het donkere hout haal je op door er groene planten op te zetten, een fotolijst met een lichte poster/foto en een leuk accessoire zoals een boek. Hierdoor ontstaat een mooi geheel!

HEN_CMA_AMB_Vaas_valo_37758BLW_37759BLW_verlichting_aan

Planten zijn volgens mij altijd wel een goed idee! Op onderstaande foto zie je dat het bijzettafeltje van COCO maison echt wordt opgehaald door de leuke accessoires. Durf te combineren! Ik zou zeggen: probeer het gewoon. 🙂

HEN_CMA_AMB_Bijzettafel_37751BLW_Valo

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze collectie vindt van Henders & Hazel en wat jou het meeste aanspreekt. Liefs, Mariëlle. 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Henders & Hazel. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Tips voor het inrichten van een kleine woonkamer!

Ga je binnenkort van een grote (eengezins)woning naar een klein appartement verhuizen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *