Musthaves voor een stoer interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi allemaal! We zijn er weer, met een nieuwe blog voor jullie! Vandaag wil ik jullie handige tips geven voor hoe je een stoer interieur kunt creëren. En, wat is stoer wonen nou eigenlijk? In deze blog laat ik jullie zien wat stoer wonen is en hoe je het kunt combineren.

Wat is stoer wonen?

Bij stoer wonen moet ik gelijk denken aan robuuste en industriële meubels. Denk hierbij aan stalen deuren, een eettafel met een houten tafelblad en een stalen onderstel… Maar ook specifieke materialen, zoals leer, beton en grof hout.

Naast het gebruik van industriële meubels is het gebruik van planten ook erg stoer. Hierdoor maak je je interieur gelijk veel levendiger en zorg je voor meer sfeer. Wil je echt een statement maken? Kies dan voor een grote cactus!

Wat zijn dé musthaves van 2018?

Een stoer interieur vraagt om stoere meubels. Logisch! Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het kiezen van deze meubels? En wat zijn de musthaves? Op Instagram en Pinterest kom je vast en zeker al veel industriële meubels tegen. Zo kwam ik onlangs bijS ohome het merk Tower Living tegen. Een super gaaf merk, waar ze ook trends laten zien. Zoals het combineren van hout en beton of een eettafel met een houten blad en een stalen onderstel.

#1 Muur

Hoe gaaf is deze onderstaande foto? Deze eettafel past perfect bij de stoere muur. Heb je geen bakstenen muur? Dan kun je het ook oplossen met behang of steenstrips.

Ook kun je ervoor kiezen om een mooie kast voor zo’n stoere muur te plaatsen.

#2 Eyecatcher

Zoals ik net al zei kun je kiezen voor een grote plant als statement, maar een mooie kast is daar ook ideaal voor. Bijvoorbeeld deze onderstaande kast. Het hout brengt veel sfeer, maar het is niet te druk.

#3 Handige oplossing voor de tv?

We horen steeds vaker dat men de tv zo’n lelijk punt vindt in het interieur. De oplossing? Een mooi tv-meubel! De beton look maakt dat het niet te druk is.

#4 Leuke twist

Een echte musthave voor een stoer interieur zijn meubels met een unieke twist. Kijk bijvoorbeeld naar het onderstel van de onderstaande meubels. Deze meubels zijn van de collectie ‘Potenza’.

Meer zien van Sohome?

Alle bovenstaande meubels zijn van Sohome en vind je dan ook in hun website. Wil je nog meer meubels zien? Klik dan hier en neem gerust een kijkje op hun website.

Welke meubels vind jij het mooist? Voor welke musthave zou jij kiezen? Liefs, Tessa!

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sohome. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Soms is minder water, toch beter!

Water. Er wordt altijd al tegen je verteld dat je het genoeg...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *