Maak van jouw huis, jouw persoonlijke plekje!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Dierbaren, vakanties of nieuwe ervaringen. Dit zijn allemaal herinneringen waarvan ik me kan voorstellen dat je ze graag vast wil leggen. Hoe doe je dit nu gemakkelijker dan fotograferen? Foto’s zijn eenvoudige en leuke geheugensteuntjes. Op die herinneringen ben je dan ook vast erg trots en wil je het makkelijk terug kunnen zien. Dit doe je misschien in een fotoboek, laat je zien op je telefoon of je decoreert je huis ermee. In deze blog geef ik je graag wat simpele tips om die leuke herinneringen, terug te laten komen in jouw huis! 

 

Een foto muur

Het klinkt misschien erg makkelijk: een foto muur. Tóch, zijn er wat dingen waar je op moet letten. Een foto muur kan namelijk voor best veel drukte zorgen in jouw huis. Dat wil je natuurlijk niet! Onlangs kwam ik in aanraking met Cewe.nl. Cewe is hier de perfecte fotoservice site voor! Ik vertel je graag over wat leuke manieren voor jouw fotomuur:

 

Speels

Het creëren van de ideale foto muur zit vooral in de samenstelling. Door de foto’s op verschillende hoogtes te hangen creëer je een speels effect en is jouw muur alles behalve saai. Ook verschillende groottes helpen hierbij. Denk er bijvoorbeeld aan om een foto te laten afdrukken op een groot formaat. Hieromheen hang je weer wat verschillende kleinere formaten en voilà! Voor de foto muur kun je dan ook zelf bepalen of je dit met of zonder lijsten doet. Kies je voor wat speelser? Dan is de muur misschien leuker zonder lijsten. 

Strak

Ga je liever voor wat strakker? Dan zijn de fotolijsten zeker aan te raden! Met wat geduld en creativiteit, kom je met een foto muur een heel eind! Ook helpt het hierbij om voor een duidelijke kleurstelling te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor alle foto’s in zwart wit, zo zorg je voor één geheel!

 

Een foto poster

Zijn al die verschillende foto’s bij elkaar aan de muur niks voor jou? Dan kun je ook kiezen voor een foto poster voor aan de muur! Hierdoor creëer je met één groot object rust, maar ook gezelligheid. Deze foto kan uit jouw eigen galerij komen, maar je kunt ook kiezen voor een afbeelding dat bij jouw persoonlijkheid of jouw inrichting past! Misschien kies je wel voor meerdere posters, of kies je er voor om er nog wat foto’s rond te hangen? Mix & match wat bij jou past! 

Keep it simple

Er zijn zoveel verschillende opties die je hebt om foto’s terug te laten komen in jouw huis! Naast deze wat uitgebreidere opties kun je natuurlijk ook gewoon wat foto’s in lijsten rond zetten in jouw huis. Heb je een mooi dressoir? Perfect! Kies wat leuke fotolijsten, misschien een paar die matchen of juist totaal niet! Zet ze rond zoals jij dat wilt! Maak van jouw huis, je eigen persoonlijke plekje!

Foto’s blijven je hele leven dierbaar! Geef deze dan ook hun eigen unieke plek. Laat ze zien! Mooie foto’s verdienen het om afgedrukt te worden! Heb je al wat ideeën? Ga snel naar Cewe.nl, en druk ze af! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De bouclé interieurtrend bij Kick Collection 

Ben je op zoek naar een nieuwe fauteuil die niet alleen comfortabel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *