Maak van jouw deur een eyecatcher

Inspiratie tijd: 2 minuten

Deuren, ze zijn er gewoon. Ze zijn functioneel en onmisbaar in een woning. Maar waarom zou je je binnendeuren niet meenemen in je interieurplan en er een echte eyecatcher van maken? Heb je al eens overwogen om voor stalen deuren te gaan in plaats van de standaard houten deuren? Wij helpen je graag op weg in deze blog.

 

Stijl bepalen

Om te beginnen met het stylingplan van jouw interieur is het wel zo handig te weten wat je stijl is. Weet jij dat al? Als je dat nog niet duidelijk hebt dan zijn er manieren om daarachter te komen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een moodboard te maken. Dat kan op de ouderwetse manier door aan het knutselen te gaan met woonmagazines, stofjes, printjes etc. en te gaan knippen en plakken. Maar als jij meer voelt voor de digitale manier, heb je bijvoorbeeld handige sites zoals Pinterest.com waar je lekker een eigen online bord kan stylen.

 

Welke mogelijkheden zijn er? 

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om de soorten stalen binnendeuren. Ik licht het graag uit! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele deur, als er ruimte genoeg is. Hiermee verbreed je nog meer de doorkijk en oogt je huis ruimtelijk. Een voorbeeld is de binnendeur genaamd “Den Haag”. De horizontale lijnen, gecombineerd met het glas, accentueren de breedte en zorgen voor een prachtige uitstraling! 

De zwarte kozijnen en randen geven een industriële look, wat helemaal past binnen de huidige trends. Je kunt er eindeloos mee combineren: mocht je de wanden een keer een andere kleur geven of gaan voor nieuwe meubels… dan is het geen probleem. Op deze binnendeuren ben je nog lang niet uitgekeken. In je interieur kun je er trouwens ook mee rekening houden. Ga bijvoorbeeld voor een bank met een mooi zwart onderstel! 

Kies voor de perfecte binnendeur 

Uiteraard zijn er ook genoeg designs als het gaat om enkele binnendeuren. Met een enkele binnendeur geef je je interieur ook direct een hele nieuwe, mooie look! Ik weet zeker dat je nog jaren blij zal zijn met je aanschaf. De meeste deuren kun je ook nog verder personaliseren. Ga voor een RAL-kleur in mat, glans, hoogglans of structuur. It’s up to you! Verder zijn er ook nog ontzettend veel mogelijkheden voor glas en handgrepen. 

Voor het mooiste resultaat zorg je ervoor dat je de glazen deur altijd schoon houdt, zodat je er goed doorheen kunt kijken. Gebruik bijvoorbeeld deze handige schoonmaaktips. Succes!  

En, wat vind jij van de binnendeuren van staal? Ik ben erg benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Werkplekken

Het is weer tijd voor een nieuwe Inspiration Wednesday. Deze keer ga...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *