Let your light shine!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Hi you! Leuk dat je deze blog weer leest. In deze blog wil ik je meer vertellen over lampen én waarom je lampen een grotere rol zou moeten geven in je interieur. Vaak is dit iets wat men onderschat of vergeet, terwijl je jouw interieur hier echt een hele andere uitstraling mee kunt geven. Ook ben ik benieuwd waar jullie op letten bij het kiezen van verlichting en of je hier echt bewust over nadenkt. Laten we eens gaan kijken!

Interieurstijl

Om te beginnen is het belangrijk om te kijken naar de interieurstijl die jij hebt of die je wilt creëren. Een stoere interieurstijl? Kies dan ook voor een stoere, industriële hanglamp boven de eettafel bijvoorbeeld.


Wayne hanglamp – Henders & Hazel

Wil je moderne elementen in je huis halen? Ook dat kun je doen door middel van de juiste verlichting. Bijvoorbeeld een moderne tafellamp!


Nicky  tafellamp – Henders & Hazel

Sfeer? Kies voor een dimmer!

Zoals ik al vertelde kun je met de juiste verlichting zorgen voor veel sfeer. Een aanrader om meer sfeer te krijgen is om te kiezen voor een lamp met dimmer. Op deze manier zorg je eenvoudig voor een gezellige uitstraling! Bovendien is dit geschikt voor iedere interieurstijl. Een stoere lamp, een moderne lamp of een romantische kroonluchter? Met elke lamp in iedere stijl kun je een gezellige look-and-feel krijgen door middel van een dimmer.

Eenheid

Wil je een eenheid krijgen wat betreft de verlichting? Wil je dus voorkomen dat het rommelig oogt? Kies dan voor een tafellamp en vloerlamp in dezelfde stijl. Op deze manier krijg je meer rust in je interieur en zorg je toch voor meer sfeer.


Vloerlamp ‘Fan’ – Henders & Hazel

Tafellamp ‘Fan’ – Henders & Hazel

Lege hoeken

Vind je het lastig om de juiste plek te bepalen om een lamp neer te zetten? Kijk eens goed naar je woonkamer en kijk welke hoek nog iets mist. Misschien is het ergens nog leeg of vind je het kaal? Zet er een mooie vloerlamp neer en je hebt niet alleen een mooie lichtbron, maar je hebt een ‘saaie’ hoek gelijk opgefleurd!


Gaby vloerlamp – Henders & Hazel

Waarom moeten lampen een grotere rol spelen?

Deze blog begon ik met de vraag waarom je lampen een grotere rol zou moeten laten spelen in je interieur. Ik denk dat de belangrijkste reden al wel duidelijk is: meer sfeer. Daarnaast zijn er nog meer redenen, bijvoorbeeld dat het je interieur persoonlijker maakt. Lampen zijn kenmerkend voor een interieurstijl en laten goed zien wat jouw smaak is. Wanneer je ‘s avonds thuis komt en je doet de lampen aan, dan zul je gelijk ervaren dat het jouw thuis is. Een gezellige, warme plek waar je knus kunt genieten, ook tijdens de winterse avonden.


Mandy vloerlamp – Henders & Hazel

Hoe ga jij om met verlichting?

Nu ben ik ook heel benieuwd: let jij op verlichting? Hoe belangrijk is sfeerverlichting voor jou? Ik hoop dat deze blog je weer heeft geïnspireerd om te kijken naar de verlichting in jouw huis. Misschien kan je er nog veel meer mee doen! Ik weet zeker dat het jouw interieur verrijkt en gezellig maakt. Alle lampen die ik heb uitgelicht zijn van Henders & Hazel en het is zeker een aanrader om daar eens te kijken als je nog meer lampen wilt zien. Heb je de perfecte lamp gevonden? Laat het ons dan weten, lijkt me leuk!


Robby hanglamp – Henders & Hazel

Tot de volgende keer weer! Liefs.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Henders & Hazel. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.    

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Verf en behang: wat kies jij?

In het interieur zijn ontzettend veel mogelijkheden; ook voor verf en behang....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *