Kunst aan de muur

Inspiratie tijd: 3 minuten

In januari heb ik altijd zo iets van, ik mis iets in mijn interieur. Aan de ene kant is de rust in huis, na een hectische decembermaand, ook fijn. Maar dan wil ik toch iets hebben wat het huis knus maakt en de lege plekken op vult. Maar dan wel iets persoonlijks, iets wat bij mij past. Daar hoort wat mij betreft altijd een handgemaakt en duurzaam item bij.

En dan een keus maken, want er is zoveel moois beschikbaar. Kunst is iets waar je naar blijft kijken en elke dag weer iets nieuws in ontdekt. Iets waar je blij van wordt. Iets wat jouw persoonlijke en unieke smaak weerspiegelt. Bij kunst hoef je ook niet na te denken, past het in mijn interieur. Nee, past het bij mij dat is het belangrijkst. Als het bij jou past, past het automatisch in het interieur.

Kies je voor een statement, een groot exemplaar in jouw interieur. Veel kleur?

Bij dit werk kies je niet alleen voor een kunstwerk aan de muur maar je kunt dit ook nog dragen. Hoe mooi is dat? Magic Artwear van Cutting the Cake. Voor een avondje uit heb je dan gelijk iets moois om te dragen.

Een heel ander concept, is het concept van Art in Return. Deze prachtige kunstwerken zijn niet te koop, maar kunnen geruild worden voor nieuwe inspiratie, joy en materialen die het kunstwerk tot stand laten komen. Lees hier meer over op de website. Ik houd er van.

Handgemaakt met pure materialen. Dat is ook wat ik als interieurstylist zoveel mogelijk in mijn adviezen mee neem als klanten vragen om de afstyling van een huis. En dit is een kunstwerk in zijn pure eenvoud, handgemaakt met heel veel liefde voor de natuur. De prachtige wanddoeken van HuizeJolie.

Elk exemplaar is uniek. Dat zijn ook de prachtige monoprints van Enkelart. Mono betekent één exemplaar. Geen een is hetzelfde. Op deze prints ben ik al enige tijd verliefd. Het kleurengebruik en de prints zijn uniek en passen bij elk interieur.

De prints van Luka Jacobs zijn ook uniek en handgemaakt. Zij maakt deze prachtige posters met onder andere imitatiebladgoud. Zij maakt de posters op bestelling en uniek voor jou gemaakt. Naast posters ontwerpt Luka nog prachtig behang met kraanvogels. Op haar site staan meerdere voorbeelden.

Jessica van Nadesign werkt met een heel bijzonder materiaal voor de handgemaakte poster, namelijk olifantenpoep. Daarmee maakt zij zelf handgeschept papier en heb je een unieke poster in jouw huis hangen. En kijk eens naar de mooie prints. Tijdloos en prachtig in zijn eenvoud.

Heb je nog vragen of wil je advies op dit vlak? Stuur een mailtje naar info@noordenzoet.nl

Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben.

Liefs Irene

Comments

comments

Written By
More from Irene Meerman

De webbing trend

Voor mij weer echt een “falling in love” trend. Come back vanuit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *