Jouw interieurstijl een nieuwe look geven

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het heerlijke zonnetje laat zich al weken elke dag zien. Heerlijk! Ik merk wel dat het ook iets doet met mijn interieurstijl. Herkennen jullie dat gevoel? Soms wil ik gewoon alles veranderen. Maar, oke, dat is niet te doen. Toch kun je wel een aantal veranderingen doorvoeren die jouw huis een nieuwe look geeft. 

Kleur

Wanneer je kiest voor een andere kleur, zul je zien dat je al een heel ander interieur krijgt. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je een muur verft, maar kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je een stoel kiest in een andere kleur. Deze gekleurde stoel vind ik echt een aanrader!

Kleine meubels

Een andere tip is om te kiezen voor nieuwe, kleine meubels. Denk bijvoorbeeld aan een salontafel! Heb je momenteel een vierkante salontafel? Kies dan voor een ronde salontafel. Dit zorg voor een hele nieuwe uitstraling.

Wanddecoratie

Een kale muur? Geen probleem! Wanddecoratie lost dit probleem direct op. Mooie wanddecoratie is bijvoorbeeld de Erebor wandkast van Scandes. Hier kun je veel leuke woonaccessoires in kwijt!

Verschillende hoogtes

Ik vind dat een interieur ook een andere uitstraling krijgt wanneer je kiest voor verschillende hoogtes. Ga bijvoorbeeld voor barkrukken en een bartafel. Of kies voor een leuke (hoge) kast. Het breekt de ruimte én het staat leuk!

Setting

Ben je helemaal klaar met de huidige setting van bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer? Gooi de boel dan eens om. Plaats je bed of bank bijvoorbeeld op een andere plek en creëer zo een hele andere kamer.

Ontdek nieuwe merken

En, een belangrijke tip is om elke keer te kijken naar nieuwe merken. Wanneer je weer een nieuw merk ontdekt, zul je ook ervaren dat je een hele andere kijk krijgt op leuke meubels, woonaccessoires en trends! Alle meubels en woonaccessoires in deze blog zijn van het leuke merk Scandes, verkrijgbaar bij Eyoba. Dit merk heeft een ontzettend groot assortiment en dus genoeg keuze! Hét ideale merk als je jouw interieur een hele nieuwe uitstraling wilt geven.

Hoe zorg jij voor verandering in huis? Kijk je dan ook altijd naar nieuwe merken? Ik ben benieuwd. Deel jouw tips hieronder! 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Eyoba. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De natuur in je badkamer met houtlook tegels en planten

Er gaat geen dag voorbij dat je er niet komt: de badkamer....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *