Interieurtrends in 2023

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben jij gek op interieur, verander je het liefst elke week wel je huis en krijg je niet genoeg van interieur- en woonmagazines? Dan is het tijd om eens te gaan kijken naar de laatste interieurtrends! Lees je mee? 

Interieurstijlen – wat speelt er?

Als ik kijk naar de interieurtrends, dan spelen de interieurstijlen natuurlijk een grote rol. Eigenlijk zien we altijd nog dezelfde interieurstijlen terug komen. Van Scandinavisch, modern tot aan industrieel en retro. Uiteraard zien we wel dat mensen meer neigen naar bepaalde stijlen. Denk aan de Scandinavische en de vintage stijl. Veel van deze stijlen zien we terug online op social media, maar ook in magazines.

Trends op het gebied van meubels & accessoires

Ook op het gebied van meubels zien we veel trends. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van organische vormen in vloerkleden en tafels, maar ook in spiegels! Verder zien we dat industriele meubelen nog altijd geliefd zijn. En, dat begrijp ik maar al te goed! Het is tijdloos en je kunt het ontzettend goed combineren met allerlei kleuren, materialen en vormen. Het is maar net wat jij het mooiste vindt.

Kleuren

Als we kijken naar het kleurgebruik worden er steeds meer opvallende kleuren gebruikt. Het mag allemaal wel ietsje meer en steeds meer mensen houden ervan als iets er écht uitspringt. Denk bijvoorbeeld aan een muur in een opvallende kleur of een gaaf behang. Je kunt het ook in accessoires terug laten komen, bijvoorbeeld in een vloerkleed, kussens of een lampenkap. Er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden om meer kleur toe te voegen aan je interieur.

Hoe hou je de trends bij?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste interieurtrends? Scroll dan regelmatig door Pinterest, Instagram en lees je favoriete magazines. Ook is het slim om bijvoorbeeld de belangrijkste interieurmerken te volgen, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Hou jij ook van interieur, industriële meubels, organische vormen en meer? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maak je tuin lente / zomer – proof!

Hi! Ik zal me eventjes kort voorstellen: Ik ben Julia, van JULIA...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *