Intens & Robuust bij Henders & Hazel

Inspiratie tijd: 3 minuten

Intens en robuust? Bij Henders & Hazel kwam ik het tegen. In de nieuwe folder van Henders & Hazel worden verschillende stijlen uitgelicht. Deze stijl kwam ik als eerste tegen en ik was er gelijk helemaal weg van! Waarom? Ik zal het je vertellen! Of nog beter… laten zien!

Intens en robuust

Deze stijl laat zien dat je stoere materialen goed kunt combineren met koele tinten, zoals blauw en groen. Het sprak me erg aan, omdat ik dit zelf ook heb toegepast in mijn huis. Hieronder zie je de moderne Praia bank in stoer, onbewerkt leder in de kleur cognac, in combinatie met koele kleuren. Doordat je een warme kleur zoals cognac gebruikt, zorg je voor een mooi contrast. Het wordt niet te kil door de koele tinten en het wordt ook weer niet te bont door allerlei warme kleuren. Wat mij betreft een mooie combinatie!

HH5 (1)

De juiste combinatie van meubels en accessoires

Door meubels te combineren met accessoires, zorg je ervoor dat je de perfecte uitstraling krijgt. Mocht je een koele tint gekozen hebben voor jouw bank, dan is het een aanrader om daar een leuke plaid in een warme kleur op te leggen. Of een superzacht exemplaar, zoals op deze foto. Zo hou je wel sfeer in je huis! Dat vind ik altijd erg belangrijk.

HH3

Daarnaast kun je ook veel doen met woonaccessoires. Zet bijvoorbeeld een aantal gekleurde vazen bij elkaar en zet er een aantal bloemen of takken in. Als je veel lege muren hebt, dan brengt een groot schilderij veel sfeer. Als je je accessoires in één kleur hebt gekozen, zoals blauw, laat deze kleur dan ook terugkomen in je schilderij. Of je gaat juist voor een opvallende kleur in het schilderij, zonder dat dit direct ergens terugkomt. Dan heb je echt een blikvanger!

HH4

HEN_CMA_sfeer Metalo_35796SCH_schilderij_metaal_mine

Wat zijn stoere meubels?

Ik hou van stoere meubels! Ik vind het helemaal leuk als je dit goed kunt combineren met allerlei andere meubels en woonaccessoires, waardoor het een mooi geheel wordt. Het moet vooral niet kil en saai worden. Wil je stoere meubels? Kies dan voor ruwe materialen, zoals beton en metaal. Hiermee versterk je de industriële stijl. De koele tinten doen het goed in combinatie met stoere meubels, zoals ik net ook aangaf. Gezelligheid creëer je door bijvoorbeeld planten, sierkussens in een vrolijke kleur en een mooi vloerkleed toe te voegen.

Deze fauteuil vind ik een mooi voorbeeld. Een prachtige combinatie van de blauwe stof en het stoere frame. dat in drie kleuren hout verkrijgbaar is!

HH1

Wil je een eyecatcher in huis? Kies dan voor de vitrinekast uit de Metalo/Metalox collectie van Henders & Hazel. Deze vitrinekast is een eyecatcher door het formaat en de stoere look. Doordat het een hoge kast is, valt het goed op en door de combinatie van het warme hout met de metalen omlijsting krijgt het echt een stoere, opvallende uitstraling.

HH2

Spreekt de intens & robuust stijl van Henders & Hazel jou aan? Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Henders & Hazel. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dress to impress: de mooiste jurken!

Geniet jij ook zo van het mooie weer? Weg met die witte...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *